Card Protect osiguranje – osigurajte svoju karticu i osobne stvari

BNP Paribas Cardif osiguranje i Privredna banka Zagreb svojim korisnicima nude jedinstven proizvod na tržištu, Card Protect osiguranje platne kartice i osobnih stvari. Korisnicima se nudi polica osiguranja kojom se mogu osigurati sve debitne, revolving (kreditne) ili kartice s odgodom plaćanja (charge). Ugovaranje police Card Protect osiguranja, korisnicima kartica omogućava nesmetano i sigurno korištenje platnih kartica te dodatno osigurava i osobne stvari koje se nalaze uz osiguranu karticu.

Broj kartica u Hrvatskoj kontinuirano raste, a prema zadnjim podacima istraživanja Sektora za bankarstvo i druge financijske institucije HGK na kraju ožujka ove godine bilo je 8,6 milijuna kreditnih i debitnih kartica. Unatoč brojnim nastojanjima za povećanjem sigurnosti, kartice i osobne stvari svakodnevno se gube, kradu ili zlouporabljuju. Samo u prvih sedam mjeseci u Hrvatskoj su prijavljena 592 slučaja razbojništva te 9.897 slučajeva teške krađe.

Upravo iz razloga kako bi korisnicima omogućili veću sigurnost pri korištenju kartica, početkom godine BNP Paribas Cardif i PBZ uveli su policu osiguranja Card Protect.

Osigurani rizici koje pokriva Card Protect osiguranje

  • zloupotreba izgubljene ili protupravno oduzete osigurane kartice
  • otuđenje novca uslijed razbojništva ili razbojničke krađe
  • gubitak ili protupravno oduzimanje ključeva
  • gubitak ili protupravno oduzimanje osobnih dokumenata
  • protupravno oduzimanje torbe i/ili novčanika
  • gubitak ili protupravno oduzimanje kartice.

Kako osigurati karticu i osobne stvari?

Card Protect policu moguće je sklopiti u bilo kojoj PBZ poslovnici za samo 76,84 kune. Proces je jednostavan, polica se ugovara na neodređeno vrijeme uz jednokratno godišnje plaćanje premije. Za korisnika to znači da je za manje od 100 kn godišnje osiguran u cijelom svijetu.

Za svaku karticu sklapa se zasebna polica osiguranja, a moguće je osigurati i karticu dodatnog korisnika.

Što u slučaju krađe ili gubitka osobnih stvari?

Štetu je potrebno prijaviti osiguratelju, gdje će dobiti daljnje detaljne upute o postupanju po navedenom slučaju.

Također, krađu osigurane kartice i osobnih stvari, koje su se u trenutku krađe nalazile uz karticu, potrebno je odmah prijaviti izdavatelju kartice i nadležnoj policijskoj postaji.

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...