C5 X je najmoderniji odraz filozofije marke Citroën

Citroën C5 X predstavlja spoj limuzine i karavana, odnosno inovativno rješenje u potpunom skladu s tradicijom marke CITROËN. Ova potpuno nova cestovna krstarica dostupna je s benzinskim ili plug-in hibridnim motorom te naglašava modernost, stav i inovativnost. To su vrlo bitne odlike koje očekuju kupci u ovom segmentu, ali i kupci u segmentu SUV-ova.

Odvažnost i inovacije za bezbrižnije iskustvo vožnje

C5 X prvo je vozilo na svijetu u koje je uveden aktivni ovjes Citroën Advanced Comfort, koji dodatno pojačava dojam vožnje kao na letećem tepihu, što je iskustvo koje je usko povezano s tradicijom vozila Citroën. Zahvaljujući prostranoj unutrašnjosti opremljenoj prepoznatljivim udobnim sjedalima Advanced Comfort i neusporedivoj prostranosti, posebno u drugom redu sjedala, ovo vas vozilo mami da u njega sjednete i odete na putovanje.

Prtljažnik posebne obrade i obujma od 545 litara u potpunosti ispunjava očekivanja kupaca koji vole karavane. Izvedba s plug-in hibridnim motorom uz način rada ë-Comfort za svakodnevnu električnu vožnju dodatno naglašava osjećaj bezbrižnosti tijekom vožnje.

citroen c5 x

Osjećaj udobnosti u vozilu deseterostruko se povećao zahvaljujući naprednim tehnologijama koje pojednostavljuju vožnju, kao što su prošireni head-up zaslon, brojni sustavi za pomoć u vožnji koji smanjuju mentalni napor vozača (poput sustava Highway Driver Assist), novo sučelje za komunikaciju i zabavne sadržaje koje se sastoji od središnjeg dodirnog zaslona visoke razlučivosti od 12″, funkcije prepoznavanje prirodnog govora i prikazivanja informacija pomoću widgeta koji se može prilagoditi vlastitim željama, baš kao na tabletu. C5 X u prodaji je od ovog ljeta na hrvatskom tržištu s tri razine opremljenosti: Feel Pack, Shine i Shine Pack. Početna cijena modela C5 X Feel Pack PureTech 130 S&S EAT8 je 262.900 kn, a izvedbe C5 X Feel Pack Plug-In Hybrid 225 ë-EAT8 je 355.848 kn.


Pročitajte više: Citroën C5 Aircross ostavio nas je bez daha svojim suvremenim dizajnom i udobnošću


citroen c5 x

Avangardna silueta koja vraća u život tradicionalni segment D

C5 X na prvi pogled izaziva iznenađenje i oduševljenje u prilično tradicionalnom segmentu D. Svojim izražajnim konceptom, jedinstvenim na tržištu, C5 X nenametljivo zauzima poziciju vrhunskog modela marke CITROËN.

Jedinstven koncept: moderna i inovativna silueta

Silueta vozila C5 X uočljiva je na prvi pogled: izražajan dizajn, čvrsto ležanje na kotačima, robusnost i privlačnost. Na novoj je silueti posebna pažnja posvećena aerodinamici.

Povišen položaj u vožnji radi boljeg nadzora stanja na cesti

Povišeno vozačevo mjesto koje jamči veću razinu sigurnosti i bolju preglednost, a to je obilježje koje kupci SUV-ova iznimno cijene.

Moderan i tehnološki napredan svjetlosni potpis: cilj je vidjeti i biti viđen

C5 X ima novi svjetlosni potpis u obliku slova V sprijeda i straga , a budući da je potpis vidljiv i danju i noću, njime se dodatno naglašava neobična silueta modela C5 X.

Poziv na vožnju u potpunoj udobnosti

Unutrašnjost vozila C5 X odiše toplinom, bezbrižnošću i prostranošću, a njegov veliki obujam, udobnost, jedinstven naglasak na detaljima i praktičnost pozivaju vas na vožnju. Elegancija i udobnost u kombinaciji s inovativnom, ali diskretnom tehnologijom, glavna su obilježja ovog udobnog vozila.

Tehnologija koja doprinosi udobnosti i opuštenosti

C5 X uvodi kvalitetne tehnologije kako bi putovanja bila mirnija, sigurnija, pa čak i zabavnija.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -