City Center one Split dobio prvu trajnu tržnicu s odličnom ponudom!

Poznata je izreka kako se kultura najbolje upoznaje kroz hranu naroda, a za to ne postoji bolje mjesto od lokalne tržnice. Upravo jedna takva otvorena je proteklog vikend u Splitu, točnije u City Center one Split. City Pazar novo je omiljeno odredište Splićana, koje na jednom mjestu objedinjuje kvalitetnu i raznovrsnu ponudu; nudi pregršt svježih i domaćih namirnica te provjerene proizvode lokalnih proizvođača.

Ponuda tržnice u City center One Split

Prva trajna tržnica unutar shopping centra u Splitu otvorena je svaki dan, od 9 do 21 sat. Osnovu City Pazara čini sedam pomno biranih trgovina te dodatna prodajna mjesta smještena na prostranom trgu u prizemlju Centra na kojima će obiteljska poljoprivredna gospodarstva te drugi mali proizvođači predstaviti najbolje od svoje ponude. Svježa ribu i morski plodovi mogu se pronaći u Gastro ribarnici Brač, a najkvalitetnije meso i srodne proizvode u mesnici Šakić.


Pročitajte više: Servis Jedem doma za nabavu namirnica i kuhanje pruža sve blagodati domaće kuhinje u vašem domu


Mini mljekara Veronika proširuje svoj dobro poznati asortiman i pretvara se u Veronika delikatese, a kultna splitska pekara – Prerada, jamči nabolje pekarske proizvode s tradicijom. Raznovrsno i uvijek svježe voće i povrće čeka vas u trgovini Mr. Green, birane torte i druge slastice u La Delti, a uskoro će se navedenim trgovinama pridružiti i Harissa spice store s najfinijim začinima iz svih krajeva svijeta.

Bogata ponuda za blagdanski stol

Uz ovaj stalni postav, u prosincu posjetitelje očekuje bogata ponuda za blagdanski stol ili za ‘ispod jelke’ za najmilije. Između ostaloga, tu je i raznovrsna ponuda kvalitetnog meda i prerađevina od meda, suhomesnatih proizvoda, konzervirane ribe, citrusa, džemova, likera, soparnika, zdravih sirovih i raznih domaćih kolača, jabuka i hladno prešanih sokova, kupinovog vina i džemova te ručno rađenih suvenira, nakita i posuđa od maslinovog drveta.


Pročitajte više: Vivatina – snaga četiri žene pretočena u vino


City Pazar otvoren je svaki dan, od 9 do 21 sat, u prizemlju City Centera one Split, pored trgovine Interspar. Savršeno mjesto na kojem se mogu pronaći domaće birane i kvalitetne namirnice i proizvodi. U slast!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

joga u Istri

Što kažete na joga reset u Istri? Mi kažemo jedno veliko...

Svi ponekad osjetimo mali zamor, umor, zasićenje svim informacijama, obvezama, našim ulogama, možda i odnosima, svim onim moranjima i trebanjima. Poželimo...
- Advertisment -