Unaprijedite svoje sposobnosti i naučite postaviti i dostizati ciljeve

Događa li se i Vama da se godinama vrtite u istom krugu i nikako da nađete izlaz? Imate li želje koje nikako da postanu stvarnost? Mislite li da je Vaše ciljeve moguće ostvariti ali ne znate kako?Pitate li se je li greška u Vama, organizaciji ili okolnostim?

Želite li, mrdnuti se s te mrtve točke i konačno se pokrenuti ka onome što priželjkujete, postaviti izvrsne temelje i dobiti definirane alate za uspjeh, uz pomoć kojih ćete sigurno izbjeći neuspjeh i konačno prestati lutati. Ovo je radionica za Vas!

Kako se konačno usmjeriti u pravom smjeru?

Trening je namijenjen svim ljudima koji žele kvalitetno postaviti i dostizati ciljeve, te radom na sebi postići brže i egzaktnije djelovanje prema željenom cilju, uz istovremeno otklanjanje smetnji na putu do cilja, te radom na sebi unaprijediti svoje sposobnosti ili integrirati nove- potrebne, izbjeći burn out ili odustajanje od cilja zbog nepravilnog postavljanja ili zaspalih resursa.

Koristan je za postavljanje svakodnevnih, ali i dugoročnih ciljeva, a upotrebljiv je u:

 • Privatnom
 • Poslovnom svijetu
 • Za postizanje individualnih ali i
 • Ciljeva organizacije

Program je izuzetno pogodan za ljude koji žele razviti svoju karijeru ali i one koji još uvijek ne znaju što točno žele, no imaju želju usmjeriti se konačno u pravom smijeru, ali i one koji tragaju za pravim smjerom u privatnom životu – žele ostvariti svoj idealan partnerski odnos.

Prvi dio radionice

 1. Prvi pristup cilju – Osvještavanje onoga što želim i onoga što mislim da želim
 2. Definiranje vizije
 3. Definiranje plana
 4. Definiranje preciznih koraka prema cilju
 5. Definiranje podcilja
 6. Osvještavanje deficitarnih resursa i integriranje drugih
 7. Provjera dobre postavke cilja
 8. Strategija za postizanje cilja
 9. Modeliranje vlastitih i strategija drugih ljudi
 10. Upoznavanje sa različitim modelima za postizanje ciljeva
 11. Otklanjanje smetnji na putu ka cilju
 12. Postizanje discipliniranosti

Rad na sebi

 1. Povećanje svjesnosti o sebi
 2. Definiranje i rad na osvještavanju ograničavajućih uvjerenja
 3. Rad na stjecanju deficitarnih resursa i sposobnosti za postizanje cilja
 4. Pronalazk resursa i stavljanje u pogon

Cijelokupni program je edukativne i trenerske prirode

Prvi dio treninga izvodi se kroz teoretsko objašnjenje, praktičnu prezentaciju uz detaljno praćenje tehnike – procesa , do vježbi u grupama ili parovima na vlastitim primjerima odnosno primjerima iz prakse, da bi se proces završio reflektiranjem u grupi i feedbackom.

U prvom dijelu kandidati osvještavaju svoje principe dosadašnjeg rada, imaju priliku za usporedbu te su u mogućnosti su za pronalaženjem nedostataka u svom trenutačnom djelovanju.

U drugom dijelu imaju priliku razviti potrebne resurse ili sposobnosti, kroz osobni trening – rad na sebi, učenjem i uporabom tehnika i modela za uspostavljanje novih sposobnosti potrebnih za učinkovito postizanje cilja.

Drugi dio treninga usmjeren je na rad na sebi. Rad na sebi je obaveza svakog kandidta i u trenutku treninga ali i kasnije, tako da kroz ovaj dio treninga spoznaje važnost metoda koje uči za bolje razumijevanje sebe, svog ponašanja te unapređenja sposobnosti i u tom procesu spoznavanja važnosti i učinka metoda , s obzirom na rezultat koji dobija i konačan cilj, stvara osjećaj unutarnje stabilnosti i sigurnosti u proces, a s tim i želju za napredkom.

Cijelokupni program je i edukativne i trenerske prirode, te se stoga može reći da unutar programa postoji jedna nit koja od početka do kraja programa povezuje, nove spoznaje i trening odnosno postiže integriranje novih spoznaj i modela u spoznaje i ponašnje kandidata.

Proces se odvija suptilno, usmjeren je ka cilju, bez sadržaja kritiziranja, osude ili bilo koje druge blokirajuće poruke koja bi kandidata mogla staviti u poziciju ugroženog.

Radionicu vodi life i wingwave coach Melita Manojlović, a oodržat će se u subotu 26. ožujka od 10 do 15 sati.

Cijena radionice je 300 kuna, a Women in Adria članice imaju popust na cijenu radionice od 15 posto. Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na e-mail: [email protected].

Foto:123rf

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -