Crowe predstavio Sanju Buterin, novu regionalnu Marketing Managericu

Revizorsko-konzultantska tvrtka Crowe Hrvatska osnažila je svoj tim marketinškom stručnjakinjom Sanjom Buterin koja je preuzela funkciju regionalnog Marketing Managera gdje će biti zadužena za marketing i komunikacije u široj europskoj regiji. Sanja Buterin donosi više od dva desetljeća iskustva u vođenju marketinških teamova i agencija. Prije prelaska u konzalting industriju, Buterin je karijeru razvijala u internacionalnim tvrtkama s područja automobilske i ICT industrije, a posljednjih godina posvetila se skaliranju domaćih tvrtki Infobip i Gideon Brothers na globalna tržišta. 


Pročitajte više: Crowe Global mreža bilježi kontinuirani rast već osam godina zaredom!


“Osnažit ćemo brend u regiji”

“Raduje me što ću nastaviti razvijati funkciju regionalnog marketinga u Crowe mreži. Smatram da postoji veliki potencijal da brend ove svjetske konzultantske mreže još više osnažimo u našoj regiji te našim partnerima i klijentima ponudimo dodanu vrijednost “, navodi Buterin.

Reno Budić, Managing Partner Crowe Hrvatska izjavio je: “Vjerujem da će nam Sanjino bogato iskustvo i vještine vođenja pomoći, ne samo da bolje komuniciramo našu stručnost, široki portfelj usluga i predanost klijentima već i ojačamo našu tržišnu poziciju kroz kolaboracijski pristup u regiji.“

Preko stotinu godina Crowe donosi pametne odluke za multinacionalne klijente. Kao osma računovodstveno-revizorska mreža u svijetu, Crowe ima preko 200 nezavisnih konzalting tvrtki u 146 zemalja i jedna je od samo sedam globalnih tvrtki u Gartnerovom “magičnom kvadrantu” za usluge upravljanja rizicima. Mreža ima preko 41000 zaposlenika i globalni promet od 4,4 milijarde dolara.

Foto: Crowe / Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

arhibau 2023 otvorenje

Otvoren ArhiBau 2023.! 6 dana promicanja kulture održivog razvoja

U svom već trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima...
- Advertisment -