Day Cafe – Bar po mjeri ljubitelja zdravog života

Nakon preuređenja otvoren je Day Cafe, bar čija se ponuda temelji na zdravoj brzoj hrani i vrhunskoj kavi. Jedinstven zagrebački bar uz jelovnik koji su kreirali nutricionisti, gostima nudi savjetovanje vezano uz pravilan način prehrane.

U Savskoj 144A u Zagrebu (ulaz iz Nove ceste) nakon nekoliko mjeseci preuređenja otvoren je Day Cafe, food & coffee bar otvoren po uzoru na slične barove u zapadnoeuropskim metropolama.

Usmjeren u prvom redu na mlade poslovne ljude, njihove prijatelje i obitelji, bar nudi velik izbor jela – od onih za doručak preko ručka do lagane večere.

daycaffee_1

Sva se jela, osim juhe koja se kuha ujutro, spremaju odmah po narudžbi. Naime, riječ je o zdravim jelima koja je pripremaju brzo i jednostavno. Među njima su tortilje, jela iz woka i toplo-hladne salate. Kako bi se zadovoljile potrebe poslovnog čovjeka za radni dan, poseban je naglasak stavljen na pripremu energijom bogatog, no nutricionistički usklađenog doručka.
Za ljubitelje zdrave hrane tu su i svježe cijeđeni sokovi u velikom broju kombinacija voća i povrća, a za zaljubljenike u kavu bogat izbor omiljenog napitka od kave jedinstvene arome.
Kako bi Day Café aktivno promicao zdrav način života, gostima su na raspolaganju stručni savjeti nutricionista i instruktora fitnessa.
Day Café je otvoren od ponedjeljka do subote između 7 i 21 sat, a hrana se može konzumirati u baru ili ponijeti za van.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...