Poziv za startupove: Pridružite se globalnoj deklaraciji o poduzetništvu

1MillionStartups u suradnji s EBAN-om (European Business Angel Network) kao globalnim partnerom, uz podršku UNIDO-a, lansiraju prvu Globalnu Deklaraciju o Poduzetništvu.

I vi možete biti dio iste!

Važnost startupa u socijalnom i ekonomskom razvoju

Globalna Deklaracija o Poduzetništvu će biti predstavljena u prisustvu dužnosnika UNIDO-a, preko 42 ministra i državnih predstavnika, CEO-a, investitora, poduzetnika i medija u Beču, 24.11.2017. u sklopu UNIDO konferencije najmanje razvijenih zemalja.

Svrha Deklaracije je globalno podići svijest o važnosti startupa za socijalni i ekonomski razvoj te promocija poduzetništva kao alata za brže postizanje UN-ovih Ciljeva za Održivi Razvoj (SDGs) do 2030.

Ovaj poziv upućen je startupima koji rade na izazovima koji su definirani na 1MillionStartups platformi a koji doprinose Ciljevima Održivog Razvoja UN-a kao što su: access to food & clean water; climate change & clean energy; education & life long/wide learning; equality & equal opportunities; employment & future of work; health & wellbeing; inclusive finance; refugees, migration, inclusion, integration; responsible consumption production & business; safety, security, privacy; smart cities, urbanization, mobility; space; war, violence, abuse, human trafficking; i drugi.

Registracija: svi startupi koji se registriraju na www.1MillionStartups.com/join.php do 17.11.2017 imat će jedinstvenu priliku da budu uključeni na službenu listu unutar dokumenta Globalne Deklaracije o Poduzetništvu. Ovu privilegiju imat će samo limitiran broj poduzetnika i startupa diljem svijeta.

deklaracija o poduzetništvu

Pitch: Nekoliko startupa koji se registriraju na 1MillionStartups platformu biti će izabrani i pozvani da osobno sudjeluju u ovom povijesnom događaju i predstave svoje startupe 24.11.2017. od 09:00-12:00 u prostorijama UNIDO-a u Beču.

Partnerstvo: 1MillionStartups leži na ideji kooperacije i sinergije. Ako želite
postati relevantna osoba u lokalnom ili globalnom startup ekosistemu i željeli
biste udružiti snage i postati naš partner, biti će nam drago.
Kontaktirati 1MillionStartups možete na [email protected] .

1MillionStartups – multimedia startup-visibility platform. Platformu je osnovala Selma Prodanović, Startup-Grande-Dama, s preko 50 partnera. Platforma svojim članovima, poduzetnicima i startupima posvećenim rješavanju stvarnih problema , primarno pruža prijeko potrebnu globalnu vidljivost i izloženost. Poduzetnici i startupi iz 28 zemalja već su se pridružili. Mogućnost da postanu dio liste u sklopu Deklaracije još je jedan izuzetan potez koji pruža članovima jedinstvenu korist i globalnu promociju.

Pridružite nam se! Zajedno možemo stvoriti svijet kakav želimo. #togetherwe

Foto: Startaparat

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija kako to drugi rade

Otkrijte recept za uspješan biznis na regionalnoj HR konferenciji!

Suočavanje s novim izazovima u području ljudskih potencijala postalo je bolna svakodnevica za većinu poslodavaca. Današnji zaposlenici traže od poslodavaca mnogo...