Digital Takeover u Zagreb dovodi vodeće svjetske stručnjake koji će otkriti tajne uspješnog poslovanja u digitalnom okruženju

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover nastavlja se i u 2019. godini, a uz brojne svjetske goste održat će se 12. ožujka u zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru.

Edukacija i inspiracija

Nadolazeće izdanje konferencije donosi još bogatiji program s renomiranim domaćim i internacionalnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije. Program će prezentirati širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove. Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu.

Misija Digital Takeovera je osnaživanje aktivne uloge i primjene znanja pojedinca u kulturi neprestane disrupcije, transformacije i inovacije, uz snažan utjecaj na podizanje svijesti o važnosti digitalnog društva u cjelini. Prva tri najavljena predavača su Johan Ronnestam, Jesper Laursen i dr. Kjell A. Nordstrom.

digital takeover

Johan Ronnestam vodeći je švedski brand ekspert i inovator koji je zasluženo jedan od najcjenjenijih svjetskih govornika o futurističkim trendovima u poslovanju i kreiranju komunikacije za globalne kompanije. Ronnestam je danas jedan od najvećih svjetskih autoriteta u digitalnom marketingu te kreativni direktor globalnih kampanja za IKEA-u, MTV, H&M i Volvo, stručnjak za brendiranje i TEDx-ov speaker.

Na Digital Takeoveru, Šveđanin Ronnestam govorit će o kreativi i komunikaciji u svjetskom digitalnom poslovanju, procesu pokretanja tvrtke i lansiranju proizvoda u globalnom digitalnom poslovnom okruženju. Predstavit će svoje bogato iskustvo te pokazati kako se odvija proces stvaranja integrirane digitalne kampanje za kompaniju koja se na tržište želi plasirati u punom potencijalu. Ronnestam će istaknuti najvažnije smjernice u brendiranju tvrtke, ali i izazove s kojima se u tom procesu susreće.

Globalni vizionari

Jesper Laursen, osnivač Native Advertising Institutea i vodeći danski stručnjak za content marketing, na konferenciji u Zagrebu govorit će o aktualnim globalnim trendovima u medijskoj oglašivačkoj industriji.  Osvrnut će se na stanje u native oglašavanju i razlozima zbog kojih bi native oglašavanje uvijek trebalo biti ključan dio media miksa marketinške komunikacije. Također, pružit će publici uvid u aktualne i buduće trendove u industriji, kao i objašnjenje zašto je presudno imati jasnu multiplatformsku perspektivu kako bi se postigao bolji uspjeh.

Publika će također imati priliku dobiti savjete o tome kako kvalitetno prenijeti i zašto je važno uskladiti komunikaciju i distribuciju sa životnim stilom današnjih korisnika. Laursen je ujedno i CEO vodeće danske agencije za content marketing Brand Movers i novinarske agencije Media Movers. U svijetu globalnog marketinga Laursen slovi za vizionara, a jedan od njegovih cjenjenijih projekata svakako je i Clever Content Conference & Workshop, najveća skandinavska konferencija o content marketingu.

digital takeover

Dr. Kjell A. Nordstrom autor je bestselera “Funky Business” i jedan od najutjecajnijih svjetskih mislilaca današnjice. On je ekonomist i vizionar koji je još prije dva desetljeća razmišljao daleko izvan okvira i predvidio poslovni recept koji kompanije godinama slijede. Za domaću publiku održat će predavanje na temu “Life in The Matrix – Setting the scene for Ultra Modernity”, u kojem će govoriti o životnom ciklusu kompanija koje se pokreću i propadaju u neprekidnoj interakciji s trenutnim okruženjem.

Fokusirat će se na jedinstvene izazove današnjeg svijeta koji su izazvani digitalizacijom, kao i na promjenu paradigme koja zahtijeva neprestano usvajanje novog seta analitičkih vještina. U svojoj prezentaciji problematizirat će i razliku između trenutnog monopola i kompetitivne prednosti u svijetu u kojem dijelimo temeljnu bazu znanja.

Popust do kraja siječnja

Digital Takeover nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posjetitelje očekuje bogat cjelodnevni program uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata. Budite korak ispred promjena u digitalnom svijetu i osigurajte svoje mjesto uz early bird kotizaciju po cijeni od 1.375 kn do 31.1.2019.!

Redovna cijena iznosi 2.400 kuna, a last minute 2.800 kuna. Sve novosti o programu pratite na Facebooku i na  službenoj stranici.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više