Djed Mraz iz Laponije i bogati glazbeni program sve do kraja tjedna u Dvorištima

Prisna blagdanska atmosfera Adventa u Zagrebu širi se Gornjim gradom – u gornjogradska dvorišta unosimo čaroliju blagdana! A danas 7.12. u 17:00 u prekrasnom dvorištu Palače Balbi dočekujemo i Djeda Mraza Joulupukkija iz daleke Laponije u Finskoj!

Vratite se na trenutak u doba djetinjstva i pridružite nam se na afterwork druženju s Djedom Mrazom u dvorištu Palače Balbi! Doživite jedinstveni ambijent toga prekrasnog dvorišta u Demetrovoj 11, osvježite se pokojim slatkim zalogajem ili toplim gutljajem te uživajte u posebnom glazbenom programu “Welcome Santa Clause” koji priprema sjajna pjevačica i gitaristica Gordana Marković!

Adventsko izdanje Dvorišta

Zagrijte se uz poznate božićne evergrine Winter Wonderland, Jingle Bells, Let It Snow, Have Yourself a Merry Little Christmas… i šapnite Djedu Mrazu svoje najveće blagdanske želje!

Adventsko izdanje Dvorišta

Posjet Djeda Mraza organizira Turistička zajednica grada Zagreba u suradnji s Veleposlanstvom Republike Finske, a Dvorišta su posljednja postaja njegova dvodnevnog posjeta Zagrebu.

Adventsko_izdanje_Dvorišta2

Program Dvorišta nastavlja se i u večernjim satima bogatim glazbenim programom, a s nama su već večeras: “zaštitni glas” Dvorišta Iva Smojver, uvijek odlični Duo Intense, “glazbeno otkriće” Dvorišta ovog ljeta Gordana Marković i pjevačica koju ćemo tek otkriti ove zime u Dvorištima – Lu Jakelić!

Adventsko izdanje Dvorišta

A do kraja tjedna sve posjetitelje Dvorišta očekuje još puno vrhunske glazbe i odlične zabave uz sjajni muški vokal Matiju Cveka, originalni zagrebački šarm Lee Bulić, fantastičnu Željku Veverec, uvijek raspoložene Gornjogradske fulire, vrsnu jazz pjevačicu Melitu Lovričević i još mnoge druge glazbene poslastice!

Adventsko izdanje Dvorišta

Za svakog će se tu naći ponešto zbog čega su Dvorišta i prepoznata kao “najbolja urbana zabava” i “projekt s dušom”, stoga: Obucite svoje najtoplije čizmice i navucite omiljene vunene rukavice, a Dvorišta će se pobrinuti za sve ostalo…

Dođite do Gornjeg grada – I zajedno ispričajmo najljepšu božićnu priču u Dvorištima!

Pratite projekt i na: www.facebook.com/dvorista.in

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više