Dođite na Edukativno poslovnu konferenciju i dodjelu nagrada Najtajnica.hr 2017.

Časopis Poslovni savjetnik devetu godinu za redom organizira Nacionalnu edukativnu, poslovnu konferenciju poslovnih tajnica/tajnika, voditelja ureda i administrativnih djelatnika koja će se održati 17.2.2017. u zagrebačkom hotelu Antunović.

Dodjela nagrada Najtajnica.hr 2017. u tri kategorije

U sklopu Nacionalne konferencije održat će se i proglašenje NajTajnica.hr za 2017. godinu u tri ravnopravne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke te za javne institucije. Sve sudionike očekuju bogate nagrade sponzora.

Okruženje u kojem tajnica ili tajnik djeluje uvelike utječe na način kojim se upravlja tvrtkom, u što dakako spada korporativni imidž, te “osobni imidž” srednjeg i visokog menadžmenta. Neke od organizacijskih tehnika koje preuzima “moderna” tajnica/tajnik 21. stoljeća spada u kategoriju visoko obrazovnog kadra kao što je poznavanje dvaju stranih jezika, odlično znanje rada na računalu, baratanje vještinama organizacijskog djelovanja, opća kultura, poslovne komunikacije te istančan osjećaj pragmatičnog rješavanja zadaća u vremenu i situacijama.

Današnja tajnica/tajnik više nije „samo“ osoba koja kuha kave, kopira dokumente i javlja se na telefon, kako ju je javnost uglavnom percipirala. Ona ili on predstavlja prvi dojam tvrtke, prvi kontakt s klijentima i partnerima; mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine. Upravo stoga mjesečnik Poslovni savjetnik godinu za godinom radi na afirmaciji ove struke te dodatnoj edukaciji svih administrativnih djelatnika.

Posjetitelje i ove godine očekuje pregršt korisnih i interesantnih predavanja vrhunskih predavača a to su Bruno Šimleša, Nikša Sviličić, Darko Balaš, Marko Alerić, Kristina Ercegović, Marija Novak Ištok. Voditelj programa je poznati fitness trener i promotor zdravog načina života Mario Valentić.

Najtajnica.hr 2017.

5 razloga zašto trebate sudjelovati na Edukativno poslovnoj konferenciji

Postoje i vrlo važni razlozi zašto biste trebali sudjelovati na ovoj konferenciji, a radi se o sljedećem:

1. Budite barem jedan dan u godini izvan  svog ureda i učinite nešto za svoj  profesionalni razvoj!

2. Obnovite poslovne kontakte, razmijenite iskustva i informacije s kolegama iz struke!

3. Usvojite nova znanja od strane vrhunskih stručnjaka iz prakse, znanja koja će Vam pomoći da postižete bolje poslovne rezultate!

4. Svečanost i dodjela nagrada NajTajnica.hr 2017. uz poklone sponzora za sve sudionike!

5. Vratite se na posao s osjećajem da ste učinili nešto za sebe, a onda i za svoj posao!

Prijaviti se možete putem e-maila: [email protected], a program poslovne konferencije možete vidjeti na linku.

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više