Mapa znanja organizira dvodnevni seminar “Vrhunska tajnica”

Mapa znanja, tvrtka s dugogodišnjim iskustvom organizacije poslovnih edukacija, organizira dvodnevni seminar za vrhunske tajnice.

Poslovanje bez tajnice je nezamislivo

„Tajnica je prva osoba s kojom kontaktiramo te ona predstavlja firmu u poslovnom ponašanju prema vani i prema unutra, brine o poslovnim partnerima i strankama od dolaska do odlaska iz organizacije, kontaktira s medijima, a često obavlja znatan dio poslova odnosa s javnošću. Suvremene tvrtke i suvremeno poslovanje drastično se promijenilo posljednjih godina, što je kao rezultat nužno imalo i promjenu uloge i opisa posla poslovne tajnice. Mnoge odlike i karakteristike tajnice stječu se praksom, ali i posebnim seminarima za poslovne tajnice. Stoga je bitno da poslovne tajnice steknu što više i teorijskog znanja i praktičnog iskustva kako bi ujedno zaštitile same sebe i uspješno vodile taj vrlo osjetljiv posao. Upravo zbog tih osjetljivih promjena važno je da tvrtka svojim poslovnim tajnicama osigura pohađanje pripadajućih seminara“, piše Poslovni savjetnik.

Seminar je namijenjen svim poslovnim tajnicama/tajnicima, administrativnim djelatnicima, ali i svim poslovnim ljudima koji žele poboljšati i usavršiti svoje vještine te postaviti zlatne temelje za uspješan poslovni i osobni razvoj.

Seminar će se održati 10 i 11. studenog 2016. u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Više informacija na web stranici www.mapaznanja.hr.

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više