Poslovni savjetnik bira najbolju tajnicu/tajnika 2016. godine

Danas je posao tajnice ili tajnika nešto posve drugo od uvriježene predodžbe da joj je jedina zadaća kuhanje kave i javljanje na telefon. Moderna je tajnica/ik osoba koja mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine.

Tajnica/ik je desna ruka direktora/ice i stoga se često kaže da iza svake uspješne tvrtke stoji još uspješnija tajnica, odnosno tajnik. To je osoba koja komunicira sa svima unutar tvrtke, spona je s ljudima izvan tvrtke i upravi olakšava posao preuzimajući na sebe organizacijske zadatke i brigu za funkcioniranje poduzeća.

Bira se najbolja tajnica /tajnik 2016. godine

Osmu godinu za redom časopis Poslovni savjetnik bira najbolju hrvatsku tajnicu ili tajnika. Na temelju provedenog istraživanja dodijelit će se godišnja nagrada NAJTAJNICA.HR za 2016. godinu koja/i će biti proglašen/a na 8. nacionalnoj konferenciji poslovnih tajnica/ika, voditelja ureda i administrativnih djelatnika 19.2.2016. godine u zagrebačkom kongresnom centru hotela Antunović.

Prijave za izbor već su u tijeku, a traju do 31.12. 2015. Nagrada će se dodijeliti u tri kategorije: NajTajnica.hr za male i srednje tvrtke, za velike tvrtke te za javne institucije.

Časopis Poslovni savjetnik zajedno s tvrtkom za mistery shopping Heraklea d.o.o. provest će mystery calling – tajni će kupci zvati tvrtke, slati elektronske poruke tajnicama te ih pitati razna pitanja i tražiti određene informacije vezane uz njihovu tvrtku i poslovanje. Cilj svega je utvrditi koliko su tajnice/ici ljubazne i snalažljive te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti i na kojim područjima. Najbolju tajnicu ili tajnika na izboru očekuju i bogate nagrade.

Generalni sponzor je Max Factor, voditelj programa je Mario Valentić.

Nominirati se možete osobno ili vas može nominirati netko od vaših kolega na e-mail adresu: [email protected].

najbolja_tajnica_prijav

Izvor i foto: Poslovni savjetnik

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više