Druga po redu Best Stay-konferencija ponovno okuplja sve koji žele biti najbolji u turizmu

Proper d.o.o. drugu godinu zaredom, 17. i 18. studenoga 2016 u Design Hotelu Royal, u Opatiji, organizira Best Stay-konferenciju za najbolje u turizmu. Stručnjaci iz nagrađivanih regionalnih i inozemnih hotela i apartmana kroz dva će dana pred više od 300 sudionika podijeliti svoja iskustva o putu do samog vrha turističke ponude.

Best Stay-konferencija 17. i 18. studenog u Opatiji

2015. godine Best Stay je okupio 240 sudionika i u dva je dana kroz edukativne prezentacije, interaktivne panele, studije slučaja i radionice hotelijerima i iznajmljivačima pomogao u kreiranju kvalitetnije turističke ponude za sljedeću sezonu. Ove godine svoja iskustva i savjete podijelit će s nama stručnjaci iz industrije, predstavnici vodećih kompanija u Hrvatskoj, regiji i dalje, poput  Valamar Riviere, Maistre, AccorHotels-a, Union Hotela, ZigZag integralnih hotela, Park Plaza Belvedere, vlasnika kuća i vila za odmor, kampova i hostela te mnogih drugi, uključujući kompanije koje su poznate po donošenju promjena na tržište, kao npr. Booking.com, TripAdvisor i Uber.

„Ono po čemu je ova konferencija drukčija od ostalih u sektoru je to da sudionici dobivaju puno praktičnih savjeta i ideja koje mogu odmah primijeniti. Best Stay je nezavisan, međunarodni i nepolitički događaj temeljen na primjerima iz prakse, a isto tako koristi i najnovije event-tehnologije i formate kako ne bi bio samo koristan za edukaciju i umrežavanje, nego i interesantan, inovativan i zabavan.“ – Anja Profozić, direktorica, Proper d.o.o.

Best_Stay-konferencija2

Na dijelu programa posvećenom dizajnu nagrađivan arhitekt Andrija Rusan predstavit će studiju slučaja projekata hotela Pashmine i Bellevue, a kroz razne panele sudionici će saznati koliku zapravo ulogu u privlačenju gosta imaju renovacija i dizajn hotela te na koji način dizajn može oduševiti gosta i potaknuti ga na to da se ponovno vrati. „Uloga dizajna i arhitekture u turizmu je izuzetno važna. Naravno, dobru uslugu, osmijeh osoblja, odličnu hranu, posebnost lokacije, sve to nikako ne može zamijeniti ni najbolji dizajn ni arhitektura. Ali ako svemu na početku nabrojenom dodamo i posebnost dizajna i arhitekture, onda je uspjeh zagarantiran“, ističe Rusan.

Uz mnoge nove trendove koji se iz godine u godinu javljaju u turizmu, na Best Stay-u ćemo čuti o uspjehu Mirami Family Village-a, koji je iskoristio edutainment za produljenje sezone, te o važnosti obiteljskih putovanja kao i više o novim trendovima u sektoru hrane i pića, o novim načinima promocije i brendiranja destinacije te osoblja hotela. Osim na raznolikost programa dvodnevne konferencije naglasak je stavljen i na umrežavanje te svi sudionici mogu održati sastanke sa sponzorima poput Cisca, Hrvatskog Telekoma, Alarm Automatike, Bernarda madraca, Špica sustava, sudjelovati u speed networking sastancima, na okruglim stolovima sa šampanjcem pri kraju prvog dana, gdje će se raspravljati o specifičnim temama, te se nakon svega toga mogu družiti i opustiti na novouređenoj plaži hotela Royal.

Zanimljiv dodatak ovogodišnjoj konferenciji je i praktična radionica (limitirana na 60 sudionika) na temu postizanja cjelogodišnjeg turizma (za sve one kojima je to u interesu), koja će se održati na agroturizmu Dvori sv. Jurja na otoku Krku.

Best_Stay-konferencija3

Svoj dolazak na Best Stay-konferenciju već je potvrdilo više od 100 sudionika. Ako Vam se sviđa inicijativa i želite nam se pridružiti, osigurajte si i popust tako da se prijavite do 30. rujna i kupite kotizacije po cijeni ranog popusta. Za sve informacije posjetite službenu stranicu događaja www.beststay.com.hr, kontaktirajte organizatore telefonom na 051 580 730 ili putem maila na [email protected].

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više