Ostvarite nove poslovne prilike na Best Stay konferenciji – (p)ostanite najbolji u turizmu!

U Opatiji,  17. i 18. studenoga, po drugi puta se održava međunarodna konferencija Best Stay 2016.

Konferencija Best Stay 2016. u Opatiji

Sudionike konferencije će oduševiti mnogi noviteti od kojih izdvajamo:

Nova lokacija – novouređeni Design Hotel Royal smješten u neposrednoj blizini obalne šetnice Lungomare, s većim izložbenim prostorom

Interaktivni program s 20+ novih tema, uključujući F&B, branding osoblja u hotelima, primjeri uspješnih hostela i glamping-a – za sve teme posjetite ovu stranicu.

Puno mogućnosti konkretnih sastanaka i umrežavanja:

Unaprijed dogovoreni sastanci (svaki sudionik imat će mogućnost pri uplati kotizacije i rezervirati sastanak od 30 minuta sa sponzorima i izlagačima kako bi se dodatno informirao o njihovoj ponudi)

Speed networking – Umrežavanje u 3 minute! (speed networking su kratki sastanci u trajanju od 3 minute s 15–20 potencijalnih dobavljača, održavaju se u posebnom prostoru za vrijeme pauze u oba dana događaja (prvi dan za hotelijere, a drugi dan za vlasnike kuća, vila, apartmana za odmor i slično)

Champagne roundtables: Okrugli stolovi sa šampanjcem (inovativni oblik diskusije u kojoj sudionici odaberu temu o kojoj žele raspravljati u maloj skupini te potom jedan član okruglog stola svima predstavlja zaključke grupe – teme pogledajte ovdje)

Druženje na kraju prvog dana konferencije na novootvorenoj plaži Hotela Royal! (ove godine u cijenu konferencije uključeno je i piće nakon prvog dana konferencije, s namjerom da se svi sudionici, govornici, izlagači, sponzori, partneri i organizatori druže i opuste uz more na kraju dosta dugačkog, ali vjerujemo i vrlo korisnog, prvog dana konferencije!)

Praktična radionica na temu cijelogodišnjeg turizma gdje će sudionici moći primjeniti svoje znanje i kreirati vlastiti program ponude za svoje goste, 19. studenoga na agroturizmu na Krku

Ne zaboravite da rani popust za Best Stay konferenciju traje do 30. RUJNA. Osigurajte svoje mjesto i iskoristite popust od 200 kuna po danu. Ako želite kupiti kotizaciju za konferenciju, radionicu ili oboje, kontaktirajte organizatore na 051 / 580 730, [email protected]

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više