DrugaCHIA limunada – nova Chia Fresca by Cedevita

Cedevita je već uz svoje vitamine, te najmanji udio šećera u odnosu na druge voćne sokove i gazirana pića sigurno prva kao izbor zdravijeg pića, no otišli smo i korak dalje.

Chia Fresca by Cedevita

Nova Chia Fresca by Cedevita nudi vam zdravi izbor u vašem omiljenom kafiću koji će vas osvježiti odličnim okusom limunade i dati vam dodatnu energiju kroz chia sjemenke.

CHIA FRESCA by Cedevita ima nizak udio šećera, limunov prah i chia sjemenke kao bogati izvor bjelančevina, željeza i kalcija. Spajanjem limunade i chia sjemenki dobiva se odlična fuzija teksture i okusa koja će vas oduševiti.

Kako doživljaj ispijanja bio što ležerniji CHIA FRESCA by Cedevita dolazi uz popularne staklene kriglice koje su idealne za ljetno ispijanje hladnih napitaka.

Video za Chia Frescu pogledajte na linku, ako želite isprobati novi Cedevitin okus Chia Fresca i ostaviti svoj komentar slobodno se učlanite u Cedevita klub  gdje se možete prijaviti za vaš besplatni uzorak ovog Cedevita proizvoda.

Foto: Cedevita

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Vlada prisiljava poduzeća u vlasništvu gradova i županija na suzbijanje klijentelizma

Zbog visokog koruptivnog rizika funkciju praćenja usklađenosti trebat će uvesti trgovačka društva u vlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.