Drugi po redu regionalni studentski natječaj ASIC/Adria Student Innovation

Koliko ulažemo u znanje i mlade naraštaje toliko osiguravamo uspješnu budućnost novim generacijama.

Adria Hotel Forum uvijek traži način da postane još bolji pa smo tako ove godine, po drugi put, organizirali regionalni studentski natječaj ASIC/Adria Student Innovation Contest/ sukladno svjetskim primjerima.

U suradnji s 21 fakultetom iz regije, na natječaj na temu “Novi hotelski koncept” prijavio se 31 tim i ukupno preko 130 studenata trećih, četvrtih i petih godina studija!

Regionalni studentski natječaj – zašto je baš njihova ideja najbolja?

Što sve moraju pripremiti kako bi dokazali da je baš njihova ideja najbolja, da će njihov hotel biti uspješan i kao prvonagrađeni otišli na putovanje u Amsterdam, pogledajte u nastavku.

Zahvaljujemo svim sponzorima ASIC-a: Hrvatska Turistička Zajednica, Best Western International, Croatia Airlines, Jadranka hoteli, Brokula&Ž i Lega-Lega. Prezentacija najboljeg projekta održati će se na Adria Hotel Forumu 11.-12.veljače 2015.godine u Hotelu Sheraton kao i dodjela nagrada.

ADRIANatječaj je međunarodni no tema je uvijek vezana uz Adria regiju.

STUDENTStudenti su najjači mogući pokretači inovacija, projekata i proizvoda nove generacije.

INNOVATIONInovacija je primjena nove i poboljšane ideje, postupka, dobra, usluge i/ili procesa koja u primjeni donosi nove koristi ili kvalitetu.

CONTESTNatječaj se organizira kako bi se najbolje ideje i timovi prezentirali stručnjacima iz struke.

ZAŠTO:

ASIC potiče

  • Ideje koje su uzbudljive i inovativne
  • Ideje koje za krajnji cilj imaju podizanje kvalitete proizvoda i usluga u turizmu
  • Ideje koje će potaknuti produktivnost u turizmu
  • Ideje koje će područje/ regiju/ državu predstaviti kao zanimljivu destinaciju i izvan trenutne ponude

 Model istraživanja i predstavljanja projekta:

  • Istražiti ciljanu skupinu turista i njihove kriterije/ obrasce  te slijedom istih predstaviti proizvod/ projekt koji istu ciljanu skupinu, ili različitu (ako za cilj ima promjenu tržišnog segmenta) animira za dolazak
  • Bitno je sagledati sve elemente turizma koji uključuju i način dolaska gostiju i njihove preference i očekivanja ne samo uz vezani proizvod
  • Područje gdje novi hotel može biti smješten je bilo gdje u zemljama regije (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Albanija)

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više