Radionica ’12 svetih noći’

Radionica na temu ’12 svetih noći’ održat će se 18. prosinca 2014 godine u 18, a trajat će do 20.30 sati. broj sudionika ograničen je na 12, pa svi koji se žele prijaviti, mogu to učiniti na email adresu: [email protected]  ili da koristite on-line obrazac na http://12svetihnoci.strikingly.com/.

Mjesto održavanja je: Izdanja Antibarbarus, Zvonarnička 3, Zagreb. Zbog velikog interesa,radionica će biti ponovljena i u ponedjeljak 22.12. 2014. od 18h do 20:30h. A evo što vas na radionici očekuje:

Radionica ’12 svetih noći’ – otkrijte svrhu i mogućnosti za iduću godinu

“Tijekom 12 svetih noći od 24. prosinca do 6. siječnja  naša duša osjeća duboko  razlikovanje izmedju zemaljskog svijeta i božanskog. Veo koji duhovni svijet skriva od svjetovne svjesnosti podiže se i otkriva  nam pogled u svete aspekte našeg unutarnjeg života. Te noći nas pozivaju da se povežemo sa našim višim aspektom, da promatramo, da osluškujemo i samootkrivamo mogućnosti i svrhe za sljedeću godinu.

Kroz 12 dana i noći zimskih blagdana vanjski svijet je tiši nego u bilo koje drugo vrijeme. Na radionici istražiti ćemo kroz priče i slike kako na koje načine možemo osluškivati tišinu i tamu svetih noći te osjetiti i vidjeti što se želi manifestirati u našim životima u nadolazećoj godini. Nepromišljena jurnjava kroz drevne ritualne i moderne komercijalne banalnosti koje obilježavaju naše blagdane ne ispunjavaju smisao te svojom bukom i brzinom ometaju predivnu tišinu iščekivanja. To je vrijeme kada se možemo otvoriti misteriju zimskih noći kroz pjesmu, ples, smijeh, nježnost, post, molitvu, meditaciju i naše osobne rituale.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...