Nova Elemis linija za njegu i opuštanje kože

Pod stresom ste, puno putujete, u pred menopauzi ste i još k tome imate problema sa spavanjem?

Ako je vaša koža umorna od svakodnevnog stresa i klime primijetit ćete vidljive znakove – blijedi, sivi ten, vrećice ispod očiju i gubitak sjaja kože. No možda ćete isto tako otkriti da zbog umora, vaša koža ne reagira na uobičajene proizvode za njegu i da je sklona iritaciji. Za njegu takve kože, a i za potpuno opuštanje uma i tijela Elemis je kreirao revolucionarnu liniju BIOTEC Skin Energizing.

Saznajte više u članku kako se nositi s problemima i na koji način tretirati kožu u takvim stanjima.

Kako svakodnevni stres utječe na vašu kožu?

1. Glavobolje

2. Povišeni krvni tlak

3. Nečiste koža sklona povremenim aknama

4. Gastritis

5. Asma

6. Depresija

7. Tjeskoba

8. Problemi sa spavanjem

Stres vezan uz posao ili dom, jednako utječe na nas i našu kožu. Ako je visoka razina stresa dio vaše svakodnevice, moguće je da se često nalazite u začaranom krugu gdje želja da vaša koža izgleda blistavo i sjajno je nešto što vam je na dohvat ruke ali ipak van dosega. Također se često oslanjamo na čokoladu i cigarete ili kofein, što dovodi do iscrpljivanja energetskih nivoa stanica kože.

BIOTEC Skin Energizing sistem obnavlja energetski nivo važe kože. Za obnovljen, svjež, živahan ten .

Kliničkim istraživanjem je dokazano da korištenjem BIOTEC Skin Energizing dnevne kreme povećavamo staničnu regeneraciju i aktivaciju do 27% , te promoviramo optimalnu funkciju i vitalnost kože zahvaljujući BIO-ENERGY ™ kompleksu. BIO-ENERGY ™ kompleks koži vraća energiju, revitalizira i zaglađuje. Krema je u dvije faze: u prvoj fazi kiselina jantara i bio-aktivni sastojci čuvaju mikrofloru kože, hidriraju i njeguju. Druga faza je patentirani BIO-ENERGY COMPLEX koji sadrži inkapsulirani bakar i cink koji u dodiru s kožom potiču bioelektricitet i tako vraćaju koži energiju.

Česta putovanja avionom i njihov utjecaj na kožu

1. Zatvoreni klimatizirani prostori pod tlakom , često uzrokujući usporavanje cirkulacije krvi uzrokujći oticanje nogu.

2. Vlažnost zraka je niska svega 10 % uzrokujući suhoću i dehidraciju kože.

3. Reciklirani zrak u avionskoj kabini, često znači da je tijelo sklonije infekciji.

4. Razlike u temperaturi također prisiljavaju tijelo da se aklimatizira.

5. Razina kisika je niža u avionu, što tijelo stavlja u stanje kisikovog deficita.

6. Dugim putovanjima standardni cirkadijski ritmovi bivaju prekinuti, uzrokujući jet lag.

Ukratko, letenje uzrokuje usporavanje svih fizioloških sustava uključujući i normalne funkcije kože. Znakovi umora postaju izraženiji – pojačano su vidljivi dehidracija i tamni krugovi ispod očiju.

BIOTEC Skin Energizing sustav za njegu kože je posebno formuliran da razbudi vašu kožu. Kada se koristi kao cjelina, spoj sastojaka razbuđuje vašu kožu kako bi vaš ten bio blistav, sjajan i revitaliziran. Revolucionarna tehnologija vraća koži energiju iznutra.

Njega kože tijekom i prije menopauze

Hormoni se lako mogu izbaciti iz ravnoteže zbog nepravilne prehrane, stresa, anksioznosti, pa čak i vježbanjem.

Dodajte tome normalnu neravnotežu vašeg mjesečnog ciklusa i poremećaj hormona koji mogu izazvati devastaciju vaše kože. Progesteron je glavni krivac kada se radi o pre-menstrualnim upalnim procesima, jer povećava proizvodnju sebuma, ali razina testosterona može stvoriti probleme s pretjeranim masnoćom kože. Klimakterij također uzrokuje brojne probleme na koži od stanjivanja , hiperpigmentacije, opuštenosti, pojačanog sjaja i masnoće ili suhoće kože.

Sve u svemu, različiti sustavi tijela često ubrzano rade dok pokušavaju u isto vrijeme izbalansirati organizam. Budući da se sva energija preusmjerava ka normalizaciji sustava, zdravlje kože često zauzima posljednje mjesto, jer su prioritet vitalne funkcije organizma. BIOTEC je idealan za uravnoteživanje vaše kože , pravi poticaj kada se imate osjeća kao da se ona nikada neće smiriti.

BIOTEC Skin Energizing sustav daje vašoj koži potrebnu energiju osnažujući prirodne funkcije i vitalnost kože.

Posljedice nesanice

DA LI ?

1. Spavate manje od 6 sati tijekom noći?

2. Osjećate umor iako ste se naspavali?

3. Potrebno vam je duže od 10 minuta da zaspite?

Gotovo svatko prolazi kroz razdoblja nesanice ili čak svako toliko ima problema s spavanjem..

Za neke je teško isključiti mozak pri kraju radnog dana, za druge, zahtjevi roditeljstva često znače da im je san isprekidan. Nedostatak sna je jedna od najgorih stvari za vašu kožu ( ne naziva se „beauty sleep“ bez veze ).

Kada ste neispavani, vaše tijelo stvara više kortizola ( „hormona stresa“ ) dodatno stvarajući upale u tijelu. Što često uzrokuje pojačanu proizvodnju sebuma i izbijanje prištića. Vaša koža se obnavlja dok spavate, tako da koža postaje siva i umorna zbog nedostatka kvalitetnog sna. Sve se to događa zbog energetskog iscrpljivanja: ako ste vi umorni, i vaša koža će biti umorna.

BIOTEC Skin Energizing sustav njege kože je kompletan program njege kože s posebnom noćnom kremom, pogodnom za oživljavanje prirodne vitalnosti kože.

BIOTEC Skin Energizing noćna krema koži vraća energiju, revitalizira i zaglađuje. Krema je u dvije faze: u prvoj fazi kiselina jantara i bio-aktivni sastojci čuvaju mikrofloru kože, hidriraju i njeguju. Druga faza je potentni BIO-ENERGY COMPLEX koji sadrži inkapsulirani bakar i cink koji u dodiru s kožom potiču bioelektricitet i tako koži vraćaju energiju.

Nove Women in Adria članice i članice koje produžuju svoju članarinu dobivaju putno pakiranje krema iz ove kolekcije zajedno sa poklon bonom Ageness beauty instituta.

Foto: Elemis

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više