Veliki uspjeh vodeće regionalne event platforme: osigurali 9 milijuna eura vrijednu investiciju

Entrio Platforma osigurala je stratešku investiciju u vrijednosti većoj od 9 milijuna eura od strane Invera Equity Partnera. Time je ostvaren najveći investicijski ciklus u povijesti industrije prodaje ulaznica u Jugoistočnoj Europi.

Najveći investicijski ciklus u povijesti industrije prodaje ulaznica regiji

„Suradnja s Invera Equity Partnerima rezultirat će značajnim rastom platforme Entrio u svim segmentima poslovanja, jačanjem pozicije na postojećim tržištima te otvaranjem novih inozemnih tržišta”, povodom investicije izjavio je osnivač i CEO Entrio platforme, Berislav Marszalek.

Dodao je da će investiciju koristiti za razvoj novih proizvoda i usluga fokusiranih na povećanje prodajnih rezultata organizatora događaja, kao i na personaliziranu ponudu relevantnih događaja za kupce ulaznica.

“Usmjerit ćemo se na segment najvećih koncerata, ali i segment sporta, kazališta, konferencija, muzeja i atrakcija. Nama kao i Inveri EP, uz snažan rast, prioritet je zadržati i nastaviti razvijati izvrsnu organizacijsku kulturu unutar Entrio tima koju smo gradili zadnjih 13 godina”, zaključio je CEO Entrio platfrme.

Platforma Entrio osnovana je 2011. godine kao odgovor na potrebu za jednostavnijim i modernijim načinom prodaje i kupovine ulaznica. Danas je Entrio vodeća event platforma u regiji, poslujući na tri tržišta: Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. 


Pročitajte više: Maja Menićanin: “Ako za cipele imamo kriterije, trebamo i za investicije”


Uz bok Muzeju iluzija, Marlesu i Kompareu

„Invera EP će kroz snažnu dokapitalizaciju investirati u Entrio te podržati firmu u daljnjem rastu i razvoju, a operativno vodstvo, s punim povjerenjem ostaje pod postojećom Upravom: Berislavom Marszalekom i Sonjom Trajanovski Marszalek. Ovo je četvrta Investicija Invere EP, uz Muzej Iluzija, Marles i Kompare. Entrio dijeli zajednički nazivnik s ostatkom našeg portfelja kao snažan B2C brend s iznimnim potencijalom za skaliranje, što je jedna od naših ekspertiza. Naše iskustvo u skaliranju takvih koncepata već je donijelo odlične rezultate na postojećim investicijama; isti ishod očekujemo i kod Entrija“, istaknuo je Denis Sabolović, Investment Manager Invera Equity Partneri.

Entrio platforma već treću godinu zaredom udvostručuje svoje prihode. U 2023. godini prodali su više od milijun ulaznica ukupne vrijednosti veće od 16 milijuna eura za preko 3000 događaja, a što je ujedno rekordni rezultat u povijesti tvrtke. Od osnivanja platforme, ovo je četvrta te najznačajnija investicija.

Foto: Domagoj Kunić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -