Epsonovi Ink Tank System pisači dolaze s ispisom fotografija bez ruba i većom brzinom rada

Tvrtka Epson predstavlja nove modele u portfoliju Ink Tank System (ITS) pisača: L382, L386 i L486, s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba.

S novim značajkama ovi su pisači još privlačniji korisnicima jer znače cjenovno povoljne rješenje za ispis većih količina dokumenata.

U pakiranje s pisačima uključena tinta za dvogodišnji ispis

Jednostavni i cjenovno povoljni pisači sigurno će osvojiti obitelji, studente i korisnike u malim uredima. Inovativni sustav visokog kapaciteta Ink Tank otklanja potrebu za klasičnim patronama s tintom te oslobađa korisnike od stalne kupovine i zamjene tinti.

ITS pisači

ITS pisači dolaze u originalnom pakiranju s kompletom bočica s tintom nadopunjenim dvama dodatnim bočicama s crnom tintom te je moguće ispisati do 13.000 listova crno-bijelo i do 6500 listova u boji čime se postiže izuzetno nizak trošak ispisa po stranici.

ITS pisači

Svakodnevna uporaba ITS pisača jednostavna je i pouzdana, uz kvalitetan i brz ispis od 10 ppm (stranica u minuti)  prema ISO standardu. Punjenje i nadopuna ugrađenih spremnika za tintu jednostavna je uz originalne bočice s brizgalicama. Povrh toga, ITS pisači dolaze s jednogodišnjim jamstvom (ili 30.000 listova) što korištenje čini još bezbrižnijim.

ITS pisači

ITS pisači L382, L386 i L486 biti će dostupni na tržištu od listopada 2016.

Za više informacija posjetite www.epson.hr.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...