Radionica “Kako postavljati ciljeve koji privatno i poslovno donose uspjeh?”

Kvalitetno postavljanje ciljeva jedan je od najvažnijih koraka za uspjeh u karijeri, ali i najvažniji alat za vođenje vlastitog biznisa. Ne možemo znati kako stići na neko mjesto ako ne znamo kamo želimo ići. No, potrebno je znati i kako i kamo.

Upravo zato Melita Manojlović organizira radionicu pod nazivom “Kako postavljati ciljeve koji privatno i poslovno donose uspjeh?”. Cilj radionice je osvještavanje stvarnih ciljeva, prestanak lutanja i krivih pokušaja, te pravilno postavljanje željenog cilja, kao i optimizacija ciljeva u skladu s postojećim resursima.

Program će se održati 17. rujna u Zagrebu, u ulici Vlade Gotovca (blizu hotela Antunović) od 10 do 15 sati.

Kako postavljati ciljeve?

Program sadrži sva relevantna znanja i metode za definiranje vlastite vizije i misije za budućnost, osvještavanje svojih stvarnih ciljeva, definiranje plana – preciznih koraka za ostvarivanje ciljeva, kao i predviđanje mogućnih pogreški koje se mogu pojaviti na putu do cilja, uklanjanje blokada i implementaciju novih mogućih rješenja.

Definirat će se i vremenski rok za podizanje na novi stupanj poslovanja, ali i potrebne resurse za njegovo ostvarenje. Omogućit će uvid u načine postizanja ciljeva koji su usklađeni sa energetskim procesima koji se događaju oko nas, mentalnim procesima koji se događaju u nama i rezultatima koje generiramo u skladu sa svim segmentima postojanja i djelovanja.

Trening za žene na rukovodećim pozicijama

Trening je namijenjen ženama na rukovodećim pozicijama te svima koji žele radom na sebi postići brže i egzaktnije djelovanje prema željenom cilju, uz istovremeno otklanjanje smetnji na putu do cilja, te radom na sebi unaprijediti svoje sposobnosti ili integrirati nove- potrebne,  izbjeći burn out ili odustajanje od cilja zbog nepravilnog postavljanja Ili  zaspalih resursa

Polaznice će iz ovog programa izaći s dobro postavljenim ciljem, razrađenim planom te uvidom u svoje postojeće resurse, što su najvažniji segmenti za kvalitetno poslovanje kod tvrtke u razvoju.

Edukativni i trenerski program

Cjelokupni program, koji se sastoji od dva dijela, je i edukativne i trenerske prirode, te se može reći da unutar programa postoji jedna nit koja od početka do kraja programa povezuje, nove spoznaje i trening odnosno  postiže integriranje novih spoznaja i modela u spoznaje i ponašanje kandidata.

Prvi dio treninga izvodi se kroz teoretsko objašnjenje, praktičnu prezentaciju uz detaljno praćenje tehnike – procesa , do vježbi u grupama ili parovima na vlastitim primjerima odnosno primjerima iz prakse, da bi se proces završio reflektiranjem u grupi i feedbackom.

U prvom dijelu kandidati osvještavaju svoje principe dosadašnjeg rada, imaju priliku za usporedbu te su u mogućnosti su za detektiranjem  nedostataka u svom trenutačnom djelovanju.

U drugom dijelu kandidatkinje imaju priliku razviti  potrebne resurse, kroz osobni trening – rad na sebi , učenjem tehnika i modela za uspostavljanje novih sposobnosti potrebnih za učinkovito postizanje cilja.

Osvještavanje ciljeva

Program će također omogućiti uvid u deficitarne ili potrebne resurse  odnosno one koje nedostaju te dati načine kako i kada do njih doći kao i svoje stvarne ciljeve te omogućiti kvalitetan i temeljan rad na aktalnim ciljevima i izlazak iz ustaljenih istih ili sličnih obrazaca ponašanja koji uvijek dovode do istog ili sličnog rezultate te ne omogućavaju napredak, već tapkanje u mjestu.

Program će polaznice definirati kao dobre vizionare ali i planere, te osobe od akcije ali i educirane osobe za razvoj vlastitih budućih ciljeva, obzirom na upoznavanje sa najučinkovitijim modelima za postizanje ciljeva koje će ostati dodana vrijednost i koje mogu koristiti i kasnije u novim fazama razvoja poslovanja.

Korištenjem vlastitih tema i situacija iz realiteta, polaznice će kroz radionicu dobiti savršen uvid u sadašnje stanje te radom na aktualnim ciljevima već poduzeti prve najvažnije korake što će omogućiti promptno djelovanje u smijeru ciljeva i iskorak prema naprijed u svom poslovanju.

Cijena ulaznice je 350 kuna, dok članice Women in Adria imaju popust od 10 posto. Prijaviti se možete na e-mail adresu  [email protected].

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više