Faros ERP članicama nudi 30% popusta za analizu, implementaciju i edukaciju ERP-a te 15% trajnog popusta na licence

Poduzetnice donose inovacije i strast u poslovni svijet, međutim uspješno upravljanje vlastitim poslovanjem često dolazi s nizom izazova, od složenih upravljačkih zadataka do traženja optimalnih rješenja za organizaciju i optimizaciju poslovnih procesa.

U svjetlu ovih izazova, s ponosom predstavljamo partnera koji razumije specifične potrebe žena u poduzetništvu – Faros ERP aplikativno rješenje u oblaku.

Što vam nudi Faros ERP?

Faros ERP je poslovno rješenje koje individualizirano pristupa svakom poslovanju i prilagođava se njihovim specifičnim potrebama. Dizajniran je da pojednostavljuje, ubrzava i povezuje ključne poslovne procese u tvrtki poput upravljanja financijama, vođenju knjigovodstva i skladišta, što korisnicima omogućava bolju učinkovitost, preciznost i donošenje odluka utemeljenih na stvarnim podacima.

Kako bi pružio podršku poduzetnicama, Faros ERP je za nove Women in Adria članice pripremio ekskluzivnu ponudu:

  • 30% popusta na usluge konzultacija, analize, implementacije i edukacije za Faros ERP sustav;
  • Trajni popust od 15% na Faros ERP licence.

Faros ERP obuhvaća niz naprednih rješenja za upravljanje različitim poslovnim procesima, olakšavajući svakodnevno vođenje posla i omogućujući vam da se usredotočite na svoju strast i viziju.

Faros ERP rješenja su:

  • digitalna podrška za financije i računovodstvo,
  • upravljanje kadrovima,
  • obračun plaća,
  • fakturiranje i naplatu,
  • komercijalno i skladišno poslovanje,
  • elektronički račun,
  • obračun putnih naloga,
  • upravljanje imovinom, najmom, osnovnim sredstvima i uredskim poslovanjem uz dostupne analize i poslovna izvještavanja.

“Trošim minimum vremena na račune i ponude”

Faros ERP rješenja koriste broje tvrtke iz različitih djelatnosti, a ovdje pročitajte iskustvo mlade poduzetnice iz Pule Marine Bešker Sudarić:

„Jako sam zadovoljna Farosom! Program ima brojne mogućnosti, a zahvaljujući sistematičnoj edukaciji te strpljivoj i stručnoj korisničkoj podršci vrlo brzo sam ga počela samostalno koristiti. Naš posao osjetno raste i već sada bi mi dobrodošao novi djelatnik, a upravo mi Faros pomaže da trošim minimum vremena na račune i ponude, stoga mogu samo zamisliti od kolike će tek pomoći biti u budućnosti. Hvala puno!“

Više informacija o Faros ERP rješenjima i korisnicima pronađite na www.faros-erp.com ili na kontaktirajte direktno na [email protected] te na tel. 051/687-500.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -