Uskoro četverodnevna edukacija za poduzetnice koja će pokazati zašto je važno svladati osnove financijskog menadžmenta

Četverodnevna edukacija pod nazivom „Uspješan financijski menadžment“ održat će se u Zagrebu od 23. do 24. svibnja i od 4. do 5. lipnja 2019. godine u hotelu International. Riječ je o prilici za učenje o financijskom zdravlju vaše tvrtke i prilikama da investirate u svoje poslovanje.

Financijske osnove u 4 dana

Stvaranje uspješne tvrtke više je od posjedovanja dobre ideje ili velikog talenta. Najuspješniji poslovi zasnivaju se na stalnim inovacijama i razvoju. Jedan od ključnih pokretača rasta su financije. Ova edukacija pomoći će vam da razumijete ključne aspekte svojih financija i kako da ih koristite da biste bolje usmjeravali svoje poduzeće u pravcu rasta.

Kroz četverodnevnu edukaciju naučit ćete:

✦ zašto je bitno planirati i kakvu ulogu pri tom ima financijsko planiranje

✦ kako “čitati” financijska izvješća i koristiti podatke iz financijskih izvješća

✦ važnost odnosa troškova i prihoda te zašto neka poduzeća ne uspijevaju

✦ više o troškovima i kontroli troškova

✦ kako odlučiti između različitih raspoloživih izvora financiranja

✦ koje su ključne vještine za pristup financiranju, kroz praktično prezentiranje svog poslovanja investitorima, uključujući banke, rizični kapital i poslovne anđele

Edukacija je posebno dizajnirana za poduzetnice i podijeljena je u dva dvodnevna modula s pauzom između modula. To će vam dati dovoljno vremena za testiranje onoga što ste naučili na prvom modulu te za korištenje stečenih iskustava na drugom modulu.

Prvi modul se fokusira na upoznavanje vlastitih financija, uvod u financijsko planiranje i analizu financijskih izvješća, dok će vam drugi modul pomoći da uspješnije izbjegavate zamke, budete u stanju financirati svoje poslovanje kroz pravilno korištenje različitih instrumenata i izbjegnete uobičajene greške u upravljanju financijama.

Ova edukacija zasnovana je na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka na ovom području. Namijenjen je poduzetnicama koje žele razviti svoje liderske i poduzetničke vještine i naučiti kako na inovativan način potaknuti razvoj svoje tvrtke. Riječ je o interaktivnoj edukaciji koja uključuje vježbe i primjere iz stvarnog poslovanja.

Stručne predavačice

Trenerice koje vode edukaciju su iskusne stručnjakinje za financije koje dobro znaju kakvu pozitivnu promjenu može donijeti kvalitetan financijski menadžment. Upoznajte ih!

Andrea Vugrinović ima deset godina iskustva u privatnom sektoru u Kanadi, gdje je radila na pitanjima strateškog razvoja poduzeća te preko 20 godina iskustva na različitim razinama u privatnim tvrtkama u sektorima turizma i ugostiteljstva u Hrvatskoj, Njemačkoj i Kanadi. Posjeduje široko konzultantsko iskustvo na projektima koje su financirali donatori u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji gdje je bila trener i savjetnik za pitanja lokalnog gospodarskog razvoja i strateškog planiranja za lokalna poduzeća, lokalne vlasti i civilni sektor. Andrea često radi s lokalnim malim i srednjim poduzećima, agencijama za zapošljavanje, gospodarskim i trgovinskim komorama, turističkim organizacijama i udrugama, kao i s ministarstvima i drugim institucijama na nacionalnoj razini.

Irma Dračić iskusna je konzultantica za mala i srednja poduzeća, stručnjakinja za poduzetničke vještine te voditeljica knjigovodstva i financija za inženjersku tvrtku. Tokom svoje karijere bavila se svim aspektima poduzetničke djelatnosti, radeći u realnom sektoru na radnim mjestima u nabavi, upravi i financijama te kao savjetnik za poduzetništvo za potrebe lokalne samouprave i na EU projektima. Njene glavne snage su financijski menadžment i knjigovodstvo, praćenje svih operativnih aspekata poslovnih događanja, uključenost u razvojne poslovne aktivnosti, poslovno savjetovanje malih i srednjih poduzeća s ciljem povećanja konkurentnosti i brojna druga.

Edukaciju je razvila tvrtka APPLICATIO Training & Management (Njemačka), a subvencionira ju TaiwanBusiness – EBRD Technical Cooperation Fond, a polaznice sudjeluju iznosom od 900 kuna, što pokriva edukaciju, materijale i obroke. Da biste se prijavili, ispunite prijavni obrazac i pošaljite ga na [email protected] najkasnije do 20. svibnja 2019. Za sva dodatna pitanja obratite se na mail ili na (01) 6000 310.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više