5 razloga zašto će vam Fininfo portal biti koristan ako poslujete u Hrvatskoj

Vođenje poslovanje zahtijeva organiziranost i informiranost, a to su samo neke od prednosti koje donosi korištenje Fininfo portala. U nastavku saznajte što još omogućuje!

Nikada nećete propustiti promjenu u poslovanju vama zanimljivih poduzeća

Zamislite situaciju u kojoj ste pred potpisom ugovora vrijednog par tisuća kuna s novim poslovnim partnerom i isti dan vam u inbox e-maila stigne poruka da je taj potencijalni partner upravo ušao u blokadu. Većina bi odgodila potpisivanje ugovora dok ne budu potpuno sigurni da je budući partner sposoban izvršavati svoje obaveze. Bitno je kod svakog poduzeća gledati imaju li naviku plaćanja svojih obaveza, jer kao i kod ljudi, dobre navike čine dobra poduzeća.

Znat ćete koja i kakva osoba stoji iza nekog poduzeća

Krećete u posao s poduzećem osnovanim prije manje od godine dana za koje financijski podaci i ostali pokazatelji poslovanja nisu dostupni (npr. još nije došlo vrijeme predaje financijskih izvještaja FINI). Na internetu nađete vlasnika poduzeća i jedini način saznanja više informacija o njemu su društvene mreže na kojima dotični nema objavljen profil. Često ako i ima, prepun je podataka koji nemaju nikakve veze s poslovnim životom ove osobe. Što biste napravili u toj situaciji?

Fininfo za vas gleda povijest poduzeća koje ovaj poduzetnik ima, mrežu poveznica poduzeća i osoba. Tako imate više saznanja o poduzetniku. U većini slučajeva je jasno ukoliko se radi o sumnjivom poduzetniku, no uvijek istražite povezana poduzeća i osobe kako bi bili sigurni u posao u koji se upuštate, ili prekidate, ovisno o tome što ste pronašli na Fininfo portalu!

Uvijek ćete imati pravu financijsku sliku poduzeća

Javno dostupne financijske izvještaje i registracijske podatke  nekog poduzeću možete naći na javno dostupnim web stranicama mjerodavnih pružatelja informacija. Pitate se kakve svrhe onda ima Fininfo kada su ti podaci javno dostupni na webu? Pokušajte sami na velikom broju izvora o nekim poduzeću pronaći upravo one informacije koje vas zanimaju  i iz njih iščitati povijesne podatke. Nije nemoguće, ali ćete potrošiti puno  vremena i energije, a rezultat će biti upitan.

Na Fininfo portalu ćete imati uvid u financijske izvještaje za posljednjih 5 godina. To je optimalno za donošenje smislenog analitičkog zaključka. Osim toga, Fininfo je za vas pripremio izračune različitih pokazatelja, bonitetnu ocjenu, indeks plaćanja te niz drugih informacija iz većeg broja izvora i funkcionalnosti. Svojim pouzdanošću i kvalitetom mogu značajno utjecati na vašu procjenu poslovnog subjekta i u konačnici na vaše poslovanje.

Nećete propustiti javiti se na natječaj

Informacije o javnim natječajima koji odgovaraju vašim kriterijima s portalom Fininfo dolaze na e-mail! Budite uvijek obaviješteni kada je u tijeku javni natječaj za koji imate predispozicije i organizirajte se prema budućim javnim nadmetanjima za koje pretendirate. Uzmite novac za koji niste ni znali da vam bježi iz ruku!

Informacije ćete prilagoditi svojim potrebama

Svaka djelatnost u gospodarstvu ima svoje specifičnosti. U provjeri poduzeća iz djelatnosti stočarstva gledaju se drugačiji pokazatelji financijske uspješnosti nego kod poduzeća kojem je glavni posao promidžba i marketing. Na Fininfo portalu kreirajte svoj predložak i „napunite ga“ pokazateljima koji vas zanimaju za pojedine djelatnosti. Imajte filter za svako poduzeće krojen po kriterijima njegove djelatnosti i svojim potrebama te uvijek unaprijed znajte što se sprema!

Ako razmišljate o širenju na susjedna tržišta, Fininfo ima najveću bazu o svim poduzećima u regiji čime vam posjedovanja Fininfo informacija može utjecati na prilike. Ukoliko želite isprobati Fininfo portal i uvjeriti se u sve njegove mogućnosti, registrirajte se i zatražite besplatni probni pristup.

Sve Women in Adria članice ostvaruju 10% popusta za kupnju PREMIUM paketa.

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...