Od prvog siječnja direktorice financija Pika Vrbovec i Roto dinamica članice su Uprave

Dvije kompanije Fortenova grupacije unaprijedile su svoje direktorice financija. Tako su Roto dinamic i Pik Vrbovec novim članicama Uprave financija proglasile Anu Nemet i Irenu Jedriš. Na ove su prestižne pozicije zasjele početkom godine. Ana Nemet  postaje članica Uprave za financije i kontroling u tvrtki Roto dinamic, a Irena Jedriš postaje članicom Uprave za financije Pik Vrbovec.

Prilagodba pandemijskom načinu prodaje

Ana Nemet svoju karijeru u području financija i kontrolinga gradila je u različitim industrijama, uključujući turizam, medije i trgovinu. Poslije rada u Zagrebačkoj banci, u Novu TV dolazi kao viši financijski kontroler, poziciji na kojoj je radila dvije godine. Zatim se pridružuje tvrtki Valamar u kojoj vodi odjel kontrolinga.

Na poziciju Direktorice financija i kontrolinga u Roto dinamic prelazi nakon Valamara. Šestogodišnje iskustvo na toj poziciji obilježili su izazovi i dinamičan rad. Uključenost u projekte i iskustvo koje je time dobila, omogućili su joj upoznavanje s radom tvrtke na različitim razinama, kao i aktivno sudjelovanje u njenu rastu i razvoju. Njezin rad bio je ključan za tvrtku tijekom početnog pandemijskog razdoblja koje je iziskivalo prilagodbu na prodajne kanale koje su trenutno kritične za daljnji rad i napredak tvrtke, poput Wolta i webshopa. Zahvaljujući tome, s početkom 2022. kreće obnašati funkciju članice Uprave.

“Imenovanje na poziciju članice uprave čini me ponosnom i još fokusiranijom na što uspješnije rezultate u svim područjima koje Roto može ostvarivati“, izjavila je Ana Nemet nakon promocije u članicu Uprave.


Pročitajte više: Kontroling će ženama otvoriti put do uprave


Kao članica Uprave financija želi dodatno unaprijediti tvrtku

Irena Jedriš 18 je godina gradila svoju karijeru u Piku Vrbovec. Počevši na poziciji direktorice marketinga, napreduje preko pozicije direktorice maloprodaje i rukovoditeljice kontrolinga, do funkcije Financijske direktorice, čiju dužnost obnaša od 2008. Kolektivni trud i rad tima Financijskog sektora navodi kao ključan faktor koji je omogućio postizanje rezultata kojima se tvrtka mogla pohvaliti do sada. „U procesu koji traje dugi niz godina veliku važnost ima moj tim iz Financijskog sektora kojem bi htjela zahvaliti na izuzetnom trudu, volji, znanju i svemu što smo zajedno prošli. Također bi htjela zahvaliti svim svojim kolegama, na timu koji smo zajedno gradili i u kojem vlada međusobno razumijevanje i uvažavanje što donosi posebno zadovoljstvo i u konačnici, dobre rezultate rada“, ističe Jendriš.

Nakon promaknuća na poziciju članice Uprave financija, planira nastaviti tražiti mjesto za napredak tvrtke zadavanjem dugogodišnjih i kratkoročnih ciljeva koji vode prema daljnjem rastu tvrtke Pik Vrbovec.


Pročitajte više: Žene u financijama otkrivaju 5 tajni uspješne karijere!


Nagrađivanje truda, rada i poslovnog uspjeha

Obje članice na svoje funkcije dolaze zahvaljujući dugogodišnjem radu u tvrtkama u kojima je njihov doprinos bio zaslužan za razvoj i rast organizacije. Predanim radom pomogle su tvrtkama da prebrode izazovna razdoblja poput pandemije i nastavljaju pronalaziti bolja rješenja za njihov budući razvoj. 

Posvećenost tvrtkama za koje rade, osim rezultata koje su ostvarile same tvrtke, vidljiva je i u njihovom osobnom karijernom napretku koji ih je doveo do visokih pozicija članica Uprave.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

školski ruksaci

Ovi školski ruksaci i pernice će oduševiti vaše školarce!

Uskoro kreće nova školska godina. Slijedi nabavka novih školskih potrepština, a među najbitnijima su školski ruksaci i pernice. Činjenica je da...
- Advertisment -