Što je novo u Frizerskom salonu Brba? Poznati salon u novom ruhu

Popularan i nadasve poseban Frizerski salon Brba nakon dva mjeseca preuređenja konačno otvara svoja vrata. Na drugom katu hotela Dubrovnik ovaj frizerski salon za žene i muškarce nudi vam još luksuznije iskustvo uređivanja i njege kose koju ćete rado pokazati na ‘špici.’

Povratak na velika vrata

Odluku o preuređenju salona Burbuqe Binaj, vlasnica salona, donijela je nakon što ju je posjetila klijentica kojoj je na licu vidjela da joj se ne sviđa kako izgleda prostor. I sama Binaj je izjavila kako je shvaćala da je namještaj, kaže, ‘dotrajao,’ ali frizerske usluge je stavljala ispred interijera. Ipak, iskustvo s ovom klijenticom pomoglo joj je da shvati da je prvi dojam itekako važan.

frizerski salon brba otvorenje

„Posebno sam se oko nje potrudila, i vidjelo se da je oduševljena. I izašla je sretna, slala je svoje prijateljice u salon,“ prisjetila se Binaj.

Renovacija je krenula u siječnju, a završila je sredinom veljače, te salon već posluje punom parom. Upravo je ponovno otvorenje brinulo Binaj – hoće li se klijentice i klijenti vratiti? I naravno da su se vratili.


Pročitajte više: Burbuqe Binaj: „Uvijek pokušavam fascinirati klijentice.“


Uskoro i edukacije

Novi prostor odiše luksuzom, a isprepliću se neutralna crna i bijela, te zlatni detalji. Jednostavan, a opet upečatljiv i vrlo elegantan interijer već s vrata govori kako vas čeka uistinu vrhunska usluga. „Nismo mi samo škare i češalj,“ daje do znanja Binaj.

frizerski salon brba otvorenje

Binaj je inače uže specijalizirana za pramenove, a posebno ih voli raditi na smeđoj kosi kojoj daju krasnu punoću i teksturu, te dodaje kako uz kvalitetne proizvode i pravilnu njegu čak niti blajh ne šteti kosi. Ako ste pak željne eksperimentiranja bez obveze, poigrajte se s kvalitetnim preljevima.

Novi prostor nije jedina novost za Frizerski salon Brba. Uskoro očekujte i edukacije kojima se cijeli tim jako veseli.

frizerski salon brba otvorenje

Frizerski salon Brba inače za članice Women in Adria ima osiguran popust od 15% na sve usluge uz predočenje članske iskaznice. Sad je pravi trenutak da ih posjetite.

Tekst je pripremljen u suradnji s Frizerskim salonom Brba.

Foto: Frizerski salon Brba

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Bright Horizons srednja škola

Zagrebačka škola u kojoj njeguju mindfulness i holizam od jeseni otvara...

Međunarodna osnovna britanska škola Bright Horizons početkom ove školske godine u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavila je desetu godišnjicu postojanja te je...
- Advertisment -