Gejmifikacija i inovacije – moderni alati za uspješnije poslovno upravljanje

Kompleksno društvo donosi i kompleksno tržište. Kako bi se poslovni rezultati poboljšali, potrebno je pronaći nesvakidašnja rješenja koja će biti dovoljno zanimljiva ciljanoj publici. Zato su tu gejmifikacija i inovacije – alati koji će pomoći u njihovom ostvarenju.

Što možemo naučiti od gejmera?

Gejmifikacija podrazumijeva upotrebu dizajna i strategija iz gejminga u poslovnom svijetu, prvenstveno za rješavanje stvarnih poslovnih situacija.  Ona je u današnje digitalno doba postala nezaobilazan alat u komunikaciji sa zaposlenicima, klijentima te potrošačima. Njih možemo motivirati i aktivno uključiti u promjene kada u poslovnom svijetu vješto iskoristimo mehanizme i alate koji pokreću upravo – gejmere.

Culture4Innovation organizira mini-akademiju pod nazivom No game, no gain. Cilj ove jedinstvene mini-akademije je upoznati polaznike s osnovnim konceptima, načinima razmišljanja, motiviranja i dizajniranja u gejmifikaciji kako bi uspješnom primjenom naučenog u poslu povećali angažiranost i uključenost svoje ciljane skupine.

Fokus edukacije je na primjeni u poslovnom okruženju, a polaznici će uz teoriju, vježbe i prikaze brojnih uspješnih primjera iz prakse, moći na kraju tečaja samostalno izraditi nacrt gejmifikacijskog  dizajna jednog projekta po svojem izboru.

Ovaj seminar je namijenjen svima koji upravljaju promjenama, a to uključuje voditelje u HR-u, projektne menadžere, interne trenere te sve ostale koji se u svojem poslu bave uvođenjem promjena te žele povećati angažiranost zaposlenika.

Termini edukacija:

Zagreb, 20/21.9.2018., ZICER (Zagrebački Inovacijski Centar/Tehnološki park Zagreb), od 9 do 16 sati

Zadar, 17/18.9.2018., COIN Coworking Zadar, od 9 do 16 sati

Popust od 10 posto ostvaruju svi koji se prijave do 10. rujna. Iskoristite priliku i gejmificirajte poslovne izazove!

Probudite inovativni duh

Živimo u vremenu brzih promjena, a društvo postaje sve kompleksnije i nepredvidljivije. Mijenjaju se naši kupci, zaposlenici, poslovni modeli, tržišta, kao i načini oglašavanja. Ono što se mijenja brzinom koju je teško pratiti su, naravno, inovacije. Zato sposobnost inoviranja predstavlja Vašu najveću prednost.

Innovation Master class jednodnevna je radionica o upravljanju idejama i inovacijama koja se održava 24. rujna 2018. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru od 10 do 15 sati.

Ako želite maksimalno iskoristiti svoje potencijale te se strateški i organizacijski pripremiti za brže i učinkovitije inoviranje, ovo je radionica za Vas. Na ovome Master classu naučit ćete kako se organizirati, kako motivirati i uključiti zaposlenike te kako uspješno voditi putanju upravljanja novim idejama. Upoznajte se s modernim alatima, pristupima i metodama koje koriste danas najinovativnije kompanije u svijetu.

Dobrodošli su predsjednici i članovi uprava koji žele strateški pozicionirati inovacije u svojoj organizaciji, članovi upravnih i nadzornih odbora, direktori poduzeća, rukovoditelji poslovnih funkcija, vlasnici poduzeća, kao i svi ostali koje zanima ova tema.

Prijavite se na neku od radionica i postanite certificirani praktičar gejmifikacije ili ekspert u upravljanju idejama u organizaciji!

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...