Nakon opsežno provedene rekonstrukcije novoobnovljeni Grand Hotel Slavia**** podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća.

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj Rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah.

Uz navedeno, očekuju vas:
· Fontana Spa – savršeno mjesto za one željne istinskog odmora i opuštanja. Prostire se na 800 m2 i sadrži kozmetički i frizerski salon, fitness centar i spa dio s bazenom, jacuzzijima i saunama.
· Kavane i restorani sa prekrasnim pogledom i vrhunskim specijalitetima te fantastičnim izborom vina; Matrioška restoran, Borik restoran na plaži, Borik beach bar koji se nalazi na poznatoj baškovoškoj plaži Nikolina,minutu hoda od centra mjesta Baška Voda

EKSKLUZIVNI POPUSTI ZA WIA ČLANICE:
Od 04.03. do 31.05.2022. – 15% na najpovoljnije cijene (ovisno oraspoloživosti) te 15% na a la carte večeru u Del Posto restaurant & wine.
Od 01.06. do 15.09.2022. – 10% na najpovoljnije cijene (ovisno oraspoloživosti) te 10% na a la carte večeru u Del Posto restaurant & wine

women in adria članice ostvaruju do 15% popusta na smještaj i večeru

Popust se koristi uz predočenje članske iskaznice, a obavezna je prethodna rezervacija smještaja direktno sa hotelom (potrebno najaviti da će se koristiti popust).

Kontakti:
T: +385 21 604 976
E: [email protected]

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime