Green I Organic d.o.o.

Naša poslovna ideja, prvi poduzetnički koraci i obiteljska tvrtka Green I Organic d.o.o. nastali su iz ljubavi prema prirodi, zdravom načinu života i tamnim bobicama aronije.

Vlastito imanje u Gradecu kod Vrbovca iskoristili smo za uzgoj aronije – ljekovite biljke i supernamirnice. Želja nam je od početka bila pretočiti netaknutu prirodu u čašu zdravlja. Trud se isplatio, a snovi ostvarili.

Ekološkim uzgojem i hladnim prešanjem, danas proizvodimo čisti matični sok aronije. Dopustili smo prirodi da se pobrine za okus i boju i time dobili baš ono što smo i priželjkivali. Potpuno prirodni, zdravi sok – bez šećera, sladila i aditiva. Sve blagodati aronije sačuvane su i netaknute.

Uzgoj, proizvodnja i prerada aronije temeljeni su na ekološkim standardima, a konačni proizvod rezultat je velikog truda i želje da kupcima ponudimo čisti sok aronije.

Nastojimo da naš brend ‘Green I’ i ekološki proizvodi od aronije budu prepoznati po vrhunskoj kvaliteti, ljekovitim svojstvima i neodoljivom okusu.

Matični sok aronije isporučujemo u suvremeno dizajniranoj ambalaži koja zaokružuje našu priču o aroniji, njezinim moćima i čudesnim učincima.

Svim Women in Adria članicama osiguran je popust od 10% na Green I proizvode.

ADRESA: Gramača 8a, 10000 Zagreb
Phone: 091 457 3579
Email: [email protected]
Webhttps://greeni.organic/

Prethodni članakMANIJA d.o.o.
Sljedeći članakRestoran Dujkin dvor, Split

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...