Restoran Dujkin dvor, Split

DUJKIN DVOR, šarmantna dalmatinska konoba, otvorena je 2014. godine pored ribarske lučice Matejuška. Nalazi se u centru uz obalnu šetnicu između rive i Zapadne obale, do ulaza u HGK (gospodarska komora). Vanjski prostor (natkrivena terasa) ima mjesta za 50 osoba, a unutrašnji za 25-30.

Konoba koja oduševljava svojim interijerom i jelovnikom

Konoba u ponudi ima vlastitu tjesteninu, njoke i kolače. Jelovnik se bazira na tradicionalnoj dalmatinskoj kuhinji (pretežno riblja jela, od oborite ribe do pravih dalmatinskih marendi s friganom sitnom ribom), a poznati smo i po odrescima na lava kamenu.

Na vrućem, lava kamenu, gostu se servira sirovi steak od tune, sabljarke ili pak biftek, kojeg gost sam peče za stolom.

Osim izvrsne hrane i usluge, ova životopisna konobica, koja više izgledom i ponudom podsjeća na kakav europski bistro, nudi i izuzetno zanimljivu povjesnu priču, tj. najljepšu ljubavni priču grada.

Na mjestu gdje je konoba se nalazi i jedan od tri Dioklecijanova izvora sumpora. Konoba je otvorena 2014. godine. Zimi se delicije iz Dujkinog dvora mogu kušati i u adventskoj kućici Rudolph i Cicibela koje držim za vrijeme Adventa.Women in Adria članice ostvaruju popust od 15% na doručak i ručak i sve narudžbe do 19h. Od 19h (večera) je 10%. Iskoristite i popuste u Juice baru Kokolo u Splitu te na smještaj u luksuznim sobama Via porto.

ADRESA: Trumbićeva obala 6, 21000 Split
Phone: 021 355 364
Web: http://dujkindvor.com/

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime