Hotel Bellevue s otoka Lošinja u užem izboru prestižnog World Spa Awardsa

Lošinjski hotel Bellevue 5* nominiran je za World Spa Awards™ u kategoriji Croatia’s Best Hotel Spa. Radi se o prestižnoj nagradi koja se dodjeljuje hotelima s najboljom spa i wellness sadržajima i ponudama. World Spa Awards dodjeljuju se od 2015. godine, a nastale su kao dio sestrinskog događaja World Travel Awards™, koji nagrađuje izvrsnost u turizmu posljednjih 27 godina. Dodjelom ove nagrade potiče se daljnji rast i inovacije u hotelskoj industriji te se pružaju primjeri dobre prakse na globalnoj razini.

Povezano:

Glasanje za Croatia’s Best Hotel Spa otvoreno je do 30. rujna 2020. godine, a pobjednici po kategorijama bit će objavljeni krajem ove godine. Sama činjenica da je Bellevue 5* u užem izboru za ovu prestižnu nagradu svjedoči iznimnom trudu i radu svih zaposlenika. Nominacija nije samo potvrda neusporedive usluge i ponude u spomenutom hotelu na Lošinju, već i svojevrsno priznanje struke i gostiju.

„Iznimna je čast naći se u finalnom izboru ove prestižne nagrade. Izuzetno cijenimo povjerenje i priznanje koje su nam pružili gosti. Posvećeni smo postizanju izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja, kako bismo našim gostima pružili ono najbolji doživljaj tijekom odmora“, poručuju iz ovog lošinjskog 5* hotela.

hotel Bellevue
hotel Bellevue

Hotel Bellevue 5* dio je luxury kolekcije hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas te se može pohvaliti brojnim međunarodnim priznanjima, poput onoga za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj. Hotel Bellevue smješten je u srcu stoljetne borove šume u prelijepoj uvali Čikat, a poznat je po čuvenoj Bellevue Spa Clinic.

Okupljajući turiste iz cijeloga svijeta, postao je popularni izbor te jedan od omiljenih luksuznih hotela na Jadranu. Naklonost novih i stalnih gostiju Bellevue je zaslužio besprijekornom uslugom te ponudom ponajboljih integralnih zdravstvenih, wellness programa i kozmetičkih tretmana poznatih svjetskih stručnjaka i brendova, poput Pedi:Mani:Cure Studija by Bastien Gonzalez i ekskluzivne kozmetike Valmont, Forlle’d, Pharmos Natur i 45 Degrees. Kao jedini od nominiranih Bellevue Spa Clinic u svojoj ponudi ima i kriosaunu te jedinstveni ultrazvučni lifting lica Ultherapy, baš kao i prvi pop-up frizerski salon Aveda Hairlab salon by Ruža. Svoj glas hotelu Bellevue za Croatia’s Best Hotel Spa možete dati klikom na link.

Sve WiA članice do 28.12.2020. ostvaruju 5-10% popusta na najpovoljnije cijene.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tjedan ljepote

Zašto ne biste trebali propustiti Tjedan ljepote?

Tjedan ljepote najveći je projekt koji Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske provodi na području cijele države. Održava se već osmu godinu za...
- Advertisment -