Otkrili smo savršenu lokaciju za vaše vjenčanje

Organizacija vlastitog vjenčanja iako je zabavan proces svakako može biti naporan i zbunjujući. Odakle uopće početi? Odabir hrane, glazbe, raspored sjedenja te sve ostale odluke koje  čekaju da budu donošene. U svemu ovome Vam ne možemo pomoći no s odabirom lokacije možemo.

Imanje Javorova dolina smjestilo se u samom srcu šuma Gorskog Kotara, malom mjestu Hlevci, udaljeno svega sat vremena od Zagreba te trideset minuta od Rijeke. Imanje se prostire na 12 tisuća metara kvadratnih na kojima možete pronaći nekoliko lokacija za proslavu jednog od najljepših dana u vašem životu.

Što imanje nudi?

Iako je njihova specijalizacija vjenčanja na svom imanju su proslavili rođendane i organizirali su korporativne event stoga ne morate biti buduća mladenka da uživate u ljepotama koje donosi imanje Javorova dolina.

Njihova ponuda sadrži stoljetne šume koje okružuju imanje, potoke i jezera, oazu mira, tišine, ali i savršenu scenografiju za sve vaše fotografije.  Njihov zatvoreni prostor može primiti 100 ljudi, a otvoreni čak 200 ljudi. Nude nekoliko lokacija za sve proslave najveselijih trenutaka u vašem životu. Od otvorenog, vedrog neba, skrovitog i pomalo mističnog šumskog dijela pa do zatvorenih dijelova rustikalnih kuća.

Što se tiče glazbe, nema mjesta brizi zbog toga što je najbliži susjed udaljen dva kilometra tako da neometano možete zakoračiti u noć plesnim koracima uz izvrsnu glazbu.

Interijer čarobnog imanja

Možete pronaći drvene kućice koje su uređene pomno i s puno ljubavi te ćete se u njima osjećati kao da ste u vlastitom domu. Ako se odlučite za ovu lokaciju ono će biti samo vaše te vam vlasnici prepuštaju svoje imanje na cijeli vikend.  Sve vaše želje i zamisli će biti ispunjene kako bi neometano mogli uživati. Stoga, odabir teme vaših zabava je na vama i samo vama.

Proslave koje ostaju u sjećanju

Mladencima kao i ostalim gostima koji traže savršenu lokaciju zagarantirani su dani ispunjeni s pozitivnim i divnim emocijama s najdražim ljudima s kojima ćete stvoriti trenutke za pamćenje.  Na vama je da iskoristite svoju kreativnost i ovoj lokaciji pridonesete nešto svoje i posebno.

Foto: privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više