Info dan o programu Erasmus za poduzetnike početnike

Mladi ste i ambiciozni? Imate poslovnu ideju? Želite osnovati tvrtku? ili Želite proširiti bazu poslovnih kontakata? Želite proširiti poslovanje na druga tržišta? Vrijeme je da prenesete znanje i vještine? Motivirajte i pomognite mladim poduzetnicima u njihovoj borbi za uspjehom!!

Erasmus za poduzetnike početnike

Hrvatska gospodarska komora vas poziva 03. veljače 2014. na info dan o programu „Erasmus za poduzetnike početnike“.

Tko se sve može uključiti u program i na koji način, saznat ćete na info danu u Hrvatskoj gospodarskoj komori na adresi Nova Cesta 3-7, Zagreb, dvorana na II. katu s početkom u 11,00 sati

Info dan je prilika da se sazna više o mogućnostima i ciljevima programa Erasmus za poduzetnike početnike u koji se i ove godine možete uključiti.

ERASMUS je prekogranični program razmjene koji pruža novim ili potencijalnim poduzetnicima priliku da usavrše svoja znanja za vlastito poslovanje kod iskusnijih poduzetnika, domaćina u drugoj zemlji.

Kome je namjenjen program?

Mladi poduzetnici – Poduzetnici u ranoj fazi poslovanja (do 3 godine) ili osobe koje to tek žele postati i imaju poslovnu ideju.

Domaćini poduzetnici – Iskusni i uspješni poduzetnici (vlasnici poduzeća starijeg od 3 godine)

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na info danu, da Vaše prijave (ime i prezime, funkcija, tvrtka/institucija, adresa, telefon, e-mail) dostavite do 31. siječnja 2014. godine na email adresu: [email protected]

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više