Iva Goluža u pola godine Qushinom osvojila Hrvatsku i kreće na europsko tržište

Kada je u rujnu prošle godine Iva Goluža osmislila Qushin jastuke za pse, to se činilo kao dobar poslovni potez. I zaista je bio. Danas je Qushin odlično prihvaćen na hrvatskom tržištu, a puno ljudi iako nema kućne ljubimce, zna za Qushin, što znači da je posao dobro odrađen.

„Osim što nam novi kupci stalno dolaze, vraćaju nam se i stari što me čini jako sretnom. Dolaze po druge Qushin proizvode ili kupuju za poklon nekome, što je pravi pokazatelj zadovoljnog kupca. Naši proizvodi su zaista visokokvalitetni i oduvijek sam znala i vjerovala da će to biti prepoznato“, ne krije zadovoljstvo Iva.

Ipak, Qushin tu ne staje, već širi svoj asortiman na nove proizvode koji su upravo izašli sad, a neke planiraju predstaviti i na jesen.

Qushin Home i Qushin Yacht nove linije proizvoda

„Ovo proljeće novost su dekorativni jastuci iz Qushin Home kolekcije koje je moguće uskladiti s proizvodima za kućnog ljubimca. Time zaokružujem cijelu tu jednu dekorativnu priču i spajam proizvod za kućnog ljubimca s proizvodom za ljude“, ističe Iva.

Iva_Goluza_Qushin
Qushin Home

Uz Qushin Home kolekciju, novost je i kolekcija Qushin Yacht koja je namijenjena psima koji plove sa svojim vlasnicima, a čine ju prepoznatljivi nautički dezeni.

Isto tako, u Qushin Yacht kolekciji postoje i dekorativni jastuci istih nautičkih dezena i za ljude. „Naravno da ju mogu kupiti i svi oni koji nemaju brod ukoliko im se sviđaju dezeni“ kroz šalu će Iva te dodaje kako se uvijek rado sjeti jednog kupca koji je i nakon Božića želio kupiti Qushin Božićnog dezena jer je „njemu svaki dan Božić“.

Osim kvalitete, velika prednost Qushina je i estetska komponenta.

„Želim da Qushin proizvodi budu i dekorativni dodatak domu odnosno od sada i brodu, detalj koji može osvježiti prostor i učiniti ga ljepšim. Ja još nisam pronašla brend koji vlasnicima kućnih ljubimaca nudi i mogućnost kupnje samo navlake i dekorativne jastuke za ljude. S obzirom da detalje smatram izrazito bitnima, ako ne i najbitnijima, svaki Qushin dolazi zapakiran u pamučnoj vreći koja se kasnije može iskoristiti na razne načine“, napominje Iva.

Iva_Goluza_Qushin_Mariner
Qushin Yacht

Predstavljanje austrijskom tržištu

Što se tiče planova za dalje, početkom 5. mjeseca predstavit će se austrijskom tržištu, odnosno  u austrijskim medijima predstavit će Qushin te najaviti lansiranje web stranice www.qushin.de za cijelo njemačko govorno područje. Interes već postoji i u SAD-u, iako je tek sljedeće godine planirala ulazak na to tržište.

Uz to, Iva jako bitnim smatra sudjelovanje na najvećem svjetskom sajmu pet industrije Interzoo 2016 u Nurnbergu od 26.-29.5.

„To nam je prvi takav sajam i svojevrsna svjetska premijera gdje ćemo zapravo dobiti najbolji uvid gdje smo s obzirom da na ovaj sajam dolaze svi svjetski proizvođači u našoj industriji“, zaključuje Iva.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više