Sve za izradu reklamnih proizvoda sada možete pronaći na jednom mjestu

Marketing je ključan dio poslovanja svake tvrtke. Kako bi se osigurala vidljivost brenda na tržištu, potrebno je uložiti u razvoj marketinških alata koji postaju sve kreativniji i za čiju se izradu sve više koriste moderna tehnička rješenja.

D-color je tvrtka specijalizirana za osmišljavanje i izradu reklamnih i pratećih proizvoda. Svojim klijentima pružaju savjetovanje u izvedbi, digitalizaciju i fotografiranje, ideje i realizaciju te isporuku i završnu montažu. U svojoj proizvodnji koriste vrhunsku tehnologiju, uz posebnu pažnju na ekološke zahtjeve.

Širok raspon usluga i proizvoda

Prateći tehnologiju i svjetske sajmove, D-color posluje u korak s trendovima i nudi kompletno rješenje na jednom mjestu. Njihova glavna djelatnost uključuje oslikavanje prostora i vozila, a proizvodno su orijentirani na svjetleće i vanjske reklame.

Prilikom oslikavanja prostora D-color pruža uslugu savjetovanja o materijalima. Za što ugodniji prostor potrebno je odabrati materijale koji su kompatibilni sa podlogom na koju se aplicira fototapeta. Oslikavati se mogu zidovi, podovi te staklene, kamene i metalne površine. Nova generacija fototapeta pruža mogućnost brzog postavljanja i lakog uklanjanja te ispis neograničenog dizajna i ekološki prihvatljivih boja.

izrada reklama

Oslikavanjem vozila ono se koristi kao pokretna oglasna površina te je nezaobilazan marketinški alat za uočljivo i jednostavno brendiranje tvrtke ili usluge na velikoj pokretnoj površini. Oslikavanje vozila se koristi u svrhu korporativne promocije ili reklamiranje nekog segmenta usluge ili proizvoda.

izrada reklama

Svjetleće reklame čest su način oglašavanja. D-color ih, prema željama klijenata, izrađuje u raznim dimenzijama i oblicima. Kućište reklame izrađuje se od specijalnog eloksiranog alu ili PVC profila, dok je prednji dio reklame napravljen od pleksiglasa ili Lexan-a. Prema europskim standardima, osvjetljenje je u obliku LED modula i LED dioda. Dodatne mogućnosti nude se u obliku 3D slova, lightbox svjetlećih reklama, panaflex reklama i totema.

izrada reklama

Vanjske reklame su najučinkovitji marketinški korak, a dolaze u obliku oslikavanja izloga, mesh platna i cerada, natpisnih ploča, stirodur slova ili kao atraktivno uređenje fasade.

izrada reklama

U ostale usluge D-colora ulazi print velikog formata, tisak na pvc foliji, direktni ispis na pločaste materijale, izrezivanje iz folija u bojama, izrezivanje oblika iz pjeskarene folije, tisak na rupičastu foliju (one way vision), prozorska grafika, izrada citylight i backlight plakata, ispis na tekstil te izrada grafičkog dizajna i grafičke pripreme.

Sve Wia članice na usluge D-colora ostvaruju popust od 10 posto.

Foto: D-color

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G-a: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...