Riješite se celulita uz malo napora kombinacijom terapija Linee Snelle

Zadnji je čas da počnemo misliti na jedan od najvećih neprijatelja žene – celulit!

Još malo je ostalo do sezone badića, a mi smo za vas osigurali posebnu LAST MINUTE ANTI CELLULITE ponudu! Kombinacijom terapija Linee Snelle zajedno možemo do ljeta otkloniti vaš celulit, poboljšati tonus kože te smanjiti opseg tijela na kritičnim dijelovima!

A sve to možete postići uz manje napora, lagano i sigurno uz mnoštvo dobre energije i pozitive koja vas čeka u Linea Snella centrima!

Kombinacijom aktivnih terapija u Linea Snelli, vježbanjem u Thermoslimu u 37 stupnjeva ispod infracrvenih zraka potičemo organizam na zagrijavanje, lokalizirano gubljenje masti, gubljenje opsega na tijelu te gubljenje kilograma, dok vježbanjem na Thermobike-u djelujemo na smanjivanje opsega bokova.

Tretmani koji pružaju izvrsne rezultate

Nastavljamo sa pasivnim terapijama, opuštanjem u Bodywarmu u kojem na temperaturi od 37° C kao i pomoću ozonoterapije, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo vašu kožu, da ostane meka i elastična.

Mehaničkom limfnom drenažom stimuliramo djelovanje limfnog sustava i stimuliramo drenažu zaostale tekućine i otpadnih tvari u tijelu te kombiniramo sa anticelulitnim body wrappingom kako bi potakli cirkulaciju, smanjili celulit i opseg tijela.

Nastavljamo borbu Termodekom koja ona je idealna za postupke čišćenja od otrova i celulita. Tijekom postupka na kožu dodatno nanosimo aromaterapijska eterična ulja čijom kombinacijom se rješavamo celulita, stimuliramo metabolizam i znojenje, poboljšavamo tonus i time još dodatno potpomažemo bržem oblikovanju tijela.

Kao komplementarne terapije koristimo kavitaciju kako bi se riješili tvdokornih masnoća i celulita, radiofrekvenciju kako biučvrstili kožu i potaknuli proizvodnju novih vlakana kolagena, elastina i hijarulonske kiseline.

DOBITNU KOMBINACIJU sljedećih 28 anticelulitnih terapija dobivate po cijeni od 3000 kuna!

Last minute anticellulite ponuda uključuje:

o 8 Thermoslim / Thermobike

o 4 Bodywarm

o 4 Termodeka s anticellulite aromaterapijom

o 4 Kavitacije

o 4 Radiofrekvenije

o 4 Pressoterapija & Anticellulite Body wrapping

Dodatno: Prehrana za eliminaciju opsega tijela i rješavanje celulita

Što trebam učiniti? Ispunite kontakt formu za BESPLATNO savjetovanje te s našim stručnim terapeuticama odredi svoj cilj i idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela. Upisom u program kupujete konkretno zajamčen rezultat. Kada je rezultat postignut, program je zaključen!

PRIJAVA ZA BESPLATNO SAVJETOVANJE

Promocija traje do 31.05.2018.

Foto: Linea Snella

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više