Kako digitalnom transformacijom povećati učinkovitost i poboljšati svoje poslovanje?

Četvrta industrijska revolucija je stigla! Znate li da je digitalna transformacija na vrhu prioriteta vodećih svjetskih tvrtki u iduće dvije godine?

Budite spremni za nadolazeće prilike i postavite temelje konkurentske prednosti već danas.

Besplatna konferencija u organizaciji Mikronisa

Prihvatite izazov! Upoznajte inovativne proizvode i pridružite se konferenciji: “Kako digitalnom transformacijom poboljšati poslovanje?“ koju organizira Mikronis.

Za uspješno poslovanje potrebno je prihvatiti digitalnu transformaciju: novi način povezivanja ljudi, informacija i procesa za stvaranje dodatne vrijednosti u poslovanju.

Uz ugodno druženje i kratke prezentacije upoznati ćemo važnost korištenja napredne IT tehnologije. Omogućite svojim organizacijama da i dalje rastu, te razvijaju svoje poslovanje i postanu uspješni unatoč velikim promjenama! Pridružite nam se opet u velikom broju!

Dodana vrijednost ovog predavanja biti će izlaganje o mogućnostima financiranja projekata poduzetnika putem operativnog najma.

Konferencija će se održati u petak 31. ožujka 2017. godine, s početkom u 9 sati u Hotelu Westin i besplatna je za sve posjetitelje.

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više