Kako (u zadnji tren) zdravo skinuti 5 kg?

Ljetnje su vrućine stigle prilično naglo i počastile nas nemilosrdnim temperaturama i natjerale nas u ljetnju garderobu koja otkriva više nego što skriva. Nakon popuštanja „mjera“ ovo je razdoblje za nove, ali i za zaostale evente još od prethodne sezone. Mislim tu na svadbe, proslave, ljetna partyjanja i naravno odlaske na plaže i bazene. Vjerojatno se pitate kako smršaviti 5 kg koje ste skupili posljednjih mjeseci.

Ja sam se našla u prvom od ovih evenata – udajem se za 2 tjedna! Prije oblačenja vjenčanice svoju liniju popravljam sustavnim vježbanjima još od početka proljeća i zbilja pazim što i kad jedem.

Kako smršaviti 5 kg?

Moj budući suprug došao do zaključka da bi na vjenčanju puno bolje izgledao u odijelu barem za jedan konfekcijski broj manjem, no on i nije oličenje dugoročnih planskih rješenja. Poznato, zar ne? On se na moju preporuku odlučio za djelotvoran način čišćenja organizma: da brzo i zdravo smršavi prije nego kupi odijelo.

Budući da sam po struci trenerica …. i savjetnica za ishranu predložila sam opciju sustavnog detoksa – proces čišćenja kroz koji se posljedično događa redukcija tjelesne mase – bez  “jo-jo” efekta u obliku programa „C9“ (Forever Living Products) devetodnevni program započeo je 5 tjedana prije svadbe.

Program su razradili vrhunski američki nutricionisti i sadrži 5 tabletnih proizvoda, napitaka aloa vere i zamjenu za hranu visokog proteinskog sadržaja. Smatram da je posebno važan dodatak paketu i knjižica – manual sa svim uputama o načinu prehrane i uzimanja proizvoda. Svi su proizvodi pakirani po danima i razvrstani po obrocima: doručak, užina, ručak, užina i večera. Prema preporukama programa C9 hranio se 9 dana i osim detoksa, zbog sustavnog pristupa ishrani, uspio je u cijelosti promijeniti i svoj način prehrane (uz moju superviziju). Uz režim prehrane koji je bio obogaćen povrćem i voćem, svakodnevno je na svom jelovniku imao i napitak aloa vera gel.

Sam program C9 je vrlo jednostavan, uz sve nudi i recepte za pripremu hrane do određenog broja kalorija. Tijekom procesa najveći izazov bili su prva 2-3 dana, no ostale dane svojeg programa C9 moj budući suprug doživio je vrlo pozitivno i stimulirajuće, posebno kada su i rezultati postali vidljivi. C9 nalaže i svakodnevno vježbanje što je on odradio na reformeru Studiju PLANK svih 9 dana. Osim što je izgubio 5 kg, ekstremna se razlika dogodila u centimetrima i obujmu odnosno u konfekcijskom broju što je i bio cilj radi odijela za svadbu, no uz sve to značajno se povećala razina energije koja nam je itekako potrebna u zadnjim tjednima pred svadbu.

Nakon C9 vjerujem da ćemo nakon luuude svadbe oboje biti zadovoljniji svojim izgledom na plaži jer se već sad osjećajmo dobro u svom tijelu.

Preporuka: C9 sustav za detoksikaciju možete koristiti i palijativno – nekoliko tjedana prije odlaska na plažu, ali još bolje jedan do dva puta godišnje (u proljeće i/ili jesen) da izgledate i osjećate se bolje.

Ako želite kupiti C9 proizvode, javite se na mail: [email protected]

Foto: Unsplash/Huha Inc.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

humanitarni buvljak

Kamo za vikend – pizza, fotografija ili humanitarni buvljak?

Nakon napornog radnog tjedna, svi želimo dobro iskoristiti vikend. Zato smo uz vas s nekoliko sjajnih ideja prikladnih za cijele obitelji,...
- Advertisment -