Zašto ne biste ispisali jedinstvenu poruku personaliziranim vezom?

Možda tražite dar za nekog vama važnog ili želite jedinstvene radne uniforme za svoje zaposlene, rješenje za oboje može biti strojni vez. To je moderan i stručan način vezenja na razne vrste odjevnih predmeta kao što su majice, uniforme, kape, ručnici i slični odjevni predmeti. Takav način vezenja može vam omogućiti da napišete jedinstvene poruke ili ugradite logo na radne uniforme.

Povezano: Mlada riječka dizajnerica Andrea Anić Dokmanović u tri godine izgradila brand koji obožavaju samouvjerene poslovne žene

Jedinstvene poruke uz strojni vez

Osim što nudi vez na gotovim proizvodima, Strojni vez Rijeka nudi i eko platnene vrećice s natpisom po želji. Platnena vrećica dolazi u standardnoj dimenziji, a kako je plastika zaista nepoželjna, možete izabrati one ekološki proizvedene. Izrađene su od 100% sirovog pamuka, a ručke dolaze u raznim bojama.

strojni vez

Izradi platnenih vrećica dana je posebna pažnja pa ih je moguće i prati, a vez na njima neće izblijediti jer se koriste visokokvalitetni konci. Natpisi na njima mogu biti vrlo kreativni, a njihovi klijenti koristili su: “Moja torba za marendu”, “Želim u Mexico, ali nemam para”, “Larina torba za tjelesni” i sl. Također, platnena vrećica s otisnutim logotipom odlična je reklama u pokretu koja privlači poglede gdje god da ju ponesete.

Vezene zahvalnice

Uz odjevne predmete i modne dodatke, vezenje se može iskoristiti i na drugačije načine. Zašto ne biste napravili jedinstvene pozivnice za vjenčanje ili možda zahvalnice svojim gostima?! Pustite svojoj mašti na volju i napravite nešto doista originalno.

strojni vez

No strojni vez najčešće koriste poslovni objekti koji traže rješenja za majice i uniforme. Iako naizgled jednostavan postupak, sve je samo ne takav. Motiv se prvo crta u programu, zatim se radi probni uzorak i na kraju dogovara idealno rješenje. Za samo crtanje je potrebno i dosta vremena, strpljenja i vještine. Zato je važno s klijetima porazgovarati o njihovim potrebama kako bismo uvidjeli je li strojni vez ispravno rješenje za njih.

Povezano: 8 must-have proljetnih komada iz web shopa Andree Anić

Ukoliko želite najkvalitetnije i najtrajnine rješenje za vizualni identitet vašeg branda, više informacija možete pronaći i na web stranici.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Bright Horizons srednja škola

Zagrebačka škola u kojoj njeguju mindfulness i holizam od jeseni otvara...

Međunarodna osnovna britanska škola Bright Horizons početkom ove školske godine u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavila je desetu godišnjicu postojanja te je...
- Advertisment -