Poklonite izvorni okus kave svim kavoljupcima

U potrazi ste za inovativnim i neobičnim poklonom za poslovne partnere ili obitelj? Zašto ne biste poklonili ono bez čega većina poslovnih odraslih ljudi ne može preživjeti dan. Pogađate? Kava! No, umjesto uobičajene kocke kave kakvu naše bake nose kada posjećuju susjede odaberite nešto drugačije. Poklon kutija iznenađenja u izradi Karibu Kaaawa tima izvrstan je izbor.

Inspirirano Afrikom

Karibu Kaaawa je coffee shop (ili kavodućan) i web shop vrhunskih kava. Prvi je u Hrvatskoj i regiji koji nudi različite vrhunske arabice iz malih pržionica diljem Europe. Vlasnice Ana i Ivana svoj su posao pokrenule s ciljem da vrhunsku kavu malih europskih pržionica približe hrvatskim ljubiteljima tog omiljenog zrna. Njihovo poduzetničko nadahnuće došlo je nakon putovanja na farmu kave u Afriku. Kao jedno od fascinantnijih životnih iskustava ističu susret s tanzanijskim farmerima i stablom kave. Kada kavu kupujete u supermarketu lako je zaboraviti kako je ona zapravo voće koje raste na stablima baš poput banane. Zato je želja ovih dviju poduzetnica bila zamijeniti okus preprženosti i gorčine s voćnim i kiselkastim aromama prave kave.

Povezano: Zelena kava – najlakše rješenje za kilograme?

kava

Povezano: Prijedlozi poklona za vašeg muškarca

Kutija iznenađenja

Originalna, zabavna i edukativna poklon-kutija s nizom uzbudljivih i inovativnih predmeta odlična je ideja za poklon. Svaka šareno oslikana kutija je svijet u malom – u njoj se susreću afrička ili južnoamerička kava, vrijedna ruka pržioničara kave iz nekih od europskih gradova i predmeti ili namirnice izrađene u Hrvatskoj. Kutije nastale u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu donose pravi mali raj za osjetila. Možete ih napuniti kavom ili chai latte-om, božićnim voćnim čajem, čoko-zobenim keksima ili perlastim/bio smeđim šećerom. Sastavni dio svake kutije je i edukativni strip o kavi i blagdanska čestitka. Odabranu kutiju možete staviti u Karibu Kaaawa ekološki ceker koji je izradila socijalna zadruga Humana Nova.

Poželite li ovu vrhunsku kavu kušati i sami, u njoj možete uživati u coffee shopu na zagrebačkoj Trešnjevci.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -