Kombinezoni za posao koje trebate uhvatiti na sniženju

Kombinezoni su ljetni trend kojeg svi volimo. Bilo da se radi o kratkim ili dugim, svaka će djevojčica, djevojka ili žena u njima lakše izdržati ljetne vrućine.

Kombinezoni za posao

Oni odlično izgledaju i za dnevne i večernje prigode, a osim za slobodno vrijeme, možete ih nositi i na posao. Naravno, uz obzir dolaze duži i nešto svečaniji kombinezoni, a možete ih uhvatiti i na ljetnom sniženju.

Ovi su naš izbor:

Crni kombinezon iz H&M-a

Crni kombinezon iz H&M-a osvojit će vas na prvu. Zahvaljujući tome što se veže oko struka, istaknut će vašu liniju, a uz to, izgledat ćete i jako elegantno.

Iako se ljeti preporučuju nešto življe boje, i crna može biti dobitna kombinacija. Uz njega možete kombinirati nakit ili cipele u nekoj drugoj boji, a čak i ako se odlučite kombinirati crno na crno, nećete pogriješiti. Ipak je riječ o najsvečanijoj boji.

Ovaj je kombinezon osim za posao, idealan i za večernji izlazak.

Crni kombinezon iz Manga

I Mango vam nudi crni kombinezon kojeg možete kombinirati i na ravne cipele i na cipele na petu, ali obavezno se preporučuje da ispod njega nosite neku laganiju majicu, budući da ima tanke naramenice, koje baš i nisu primjerene za posao. No, ukoliko se malo poigrate, možete i od njega napraviti odličnu poslovnu kombinaciju. Primjerice, kao što je prikazano na ovoj slici.

Kombinezoni za posao

Crveni kombinezon iz Zare

Kombinezon kod kojeg nećete morati razmišljati što ćete nositi ispod njega,  jer ima rukave od volana, je onaj iz Zare. Ovaj kombinezon je namijenjen svim ljubiteljicama vatrene boje, a ono što ga čini posebno elegantnim je vezanje u mašnu u struku.

Kombinezoni za posao

Foto: H&M, Mango, Zara

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više