U Samobor stiže Konferencija za poduzetnice! Ovo su govornice i teme

Bilo da ste tek na početku svog poslovanja i želite učiti od iskusnih poduzetnica, ili ste pak iskusna poduzetnica koju inspiriraju priče ostalih uspješnih žena, naša Konferencija za poduzetnice u Samoboru pravo je mjesto za vas! Ovaj događaj rezultat je naše suradnje s gradom Samoborom i Poduzetničkim centrom Samobor, a cilj je podržati i osnažiti žene u svijetu poduzetništva. Družimo se i učimo zajedno 17. studenog!

Ulaz je besplatan, ali je broj raspoloživih mjesta, kako bismo osigurali kvalitetno iskustvo za sve sudionice – ograničen. Stoga vas pozivamo da se obavezno prijavite putem kontakt obrasca i osigurate svoje mjesto. Prijave su otvorene!

Osobni brending i brending poduzeća – u čemu je razlika?

Iskusnim poduzetnicama koje su uvijek otvorene za nova znanja i prilike za rast ova će konferencija pružiti priliku za razmjenu iskustava s drugim uspješnim poduzetnicama te za stjecanje novih uvida u suvremene poslovne trendove. S druge strane, ženama koje tek ulaze u svijet poduzetništva ova će konferencija omogućiti da steknu ključna znanja, usmjerenje te inspiraciju od iskusnih mentora i govornika, kako bi uspješno razvijale svoje poslovne ideje.

Predavanje „4 stepenice do uspjeha – Relax“ održat će Ana Keglović Horvat, diplomirana pravnica, poduzetnica, konzultantica, trenerica i učiteljica All level healing tehnike, bioterapeutkinja i Theta healing praktičarka. Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavačica na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.

Sanja Varlaj, stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management predavat će na temu osobnog brendinga nasuprot brendingu poduzeća. Sanja ima više od 20 godina radnog iskustva u B2C i B2B sektoru. Svoju dugogodišnju karijeru gradila je u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Posjeduje iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanju i analizi tržišta.


Pročitajte više: Osobni brend – može li se iz ničega napraviti nešto?


Poslušajte panel-raspravu o upravljanju poslovnim rizicima

Imat ćemo priliku čuti i panel-raspravu na temu upravljanja poslovnim izazovima, u kojoj će sudjelovati Barbara Buršić, Branka Novosel i dr. sc. Petra Škrobot.

Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer. Uz nju će govoriti i prva gradonačelnica Samobora dr. sc. Petra Škrobot. Kad je upisala doktorski studij ekonomije i poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu, zaposlila se kao asistentica na Katedri za trgovinu i međunarodno poslovanje, gdje je radila do gradonačelničke funkcije. Osnivačica je stranke FOKUS u Samoboru, a za gradonačelnicu je izabrana 2021. godine.

Treća panelistica je projekt menadžerica i računovotkinja Branka Beljak iz Beta.hr. Nakon dugogodišnjeg rada u računovodstvu, administraciji, marketinškom i menadžerskom sustavu upravljanja, 2019. je odlučila pokrenuti svoj vlastiti obrt. Unapređuje svoje znanje i obrazovanje kako bi bila u toku sa svim aktualnostima i inovativnostima koje su korisne i potrebne za uspješno poslovanje.

Živi i radi u Samoboru. Polaznica je Stručnog diplomskog studija usmjerenje Projektni menadžment Veleučilišta Baltazar Zaprešić, a trenutno je u fazi čekanja za obranu diplomskog rada. Dobitnica je Javnog priznanja Grada Zaprešića i Plakete Grada Samobora za doprinos u kulturnom životu Samobora. Od 2014. godine do danas ostvarila je više od 120 pripremi i provedbi projekata za poduzetnike financiranih sredstvima natječaja lokalne i regionalne samouprave te sredstvima EU. Vanjska je suradnica Hrvatskog sabora kulture. Od 1994. godine do danas ostvarila je više od 750 projekata za djecu i mladeži kulturno sportskog sadržaja na području Samobora, Svete Nedelje, Jastrebarskog, Zaprešića, Zagreba i Desinića.


Pročitajte više: Radikalni potezi naših poduzetnica potaknut će vas na rizike


U poduzetništvu su nam važne bankarske usluge, osiguranje i sigurna mreža

Iz Raiffeisen Banke će nam pojasniti kako unaprijediti svoje poslovanje i iskoristiti pogodnosti programa za žene poduzetnice. Čut ćemo i o pogodnostima za Women in Adria članice, a na koncu ćemo odgovoriti na sva pitanja koja se tiču poduzetnica u svim granama.

Predstavit će nam se i A1, firma koja svakodnevno radi na osnaživanju položaja žena u svojim redovima. A1 povezuje svoje korisnike širokopojasnom infrastrukturom te ulaže veliki kapital u fiksne i mobilne usluge kako bi poduzetnici mogli sigurno funkcionirati. Neovisno o lokaciji gotovo uvijek nalaze način kako poslovnom korisniku osigurati stabilnu i sigurnu mrežu za neometano obavljanje djelatnosti.

Uz to, svatko tko se bavi poduzetništvom, u bilo kojem sektoru, zasigurno se susreo s kreditima. Podizanje i vraćanje kredita nije novost, no pojam i praksa leasinga još uvijek nisu toliko ustaljeni. Sa svim mogućnostima leasinga upoznat će nas UniCredit Leasing Hrvatska.

Osigurajte svoje mjesto još danas. Prijave su otvorene!

Partneri i sponzori konferencije su Poduzetnički centar Samobor, Grad Samobor, RBA, A1 Hrvatska i UniCredit Leasing

Foto: Canva / privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -