Ove tri žene na Konferenciji za žene u bankarstvu podijelit će svoje bogato iskustvo i važne lekcije!

Žene su sve obrazovanije, sve više ih pokreće vlastite tvrtke, a istovremeno su jako nezadovoljne uslugama koje dobivaju od banaka kao poduzetnice i kao fizičke osobe. Samo banke s dovoljno žena na vodećim pozicijama mogu osvojiti rastuće žensko tržište. Zbog toga se po treći put održava Konferencija za žene u bankarstvu.


Pročitajte više: Najmoćnije žene financijskog sektora dolaze na treću konferenciju za žene u bankarstvu!


Zašto je Konferencija za žene u bankarstvu doza motivacije koju trebate?

Cilj konferencije je osnaživanje žena koje već jesu u bankarstvu i sektoru financijskih usluga, privlačenje novih žena u industriju, te u konačnici povećanje broja žena u upravama banaka i ostalih financijskih institucija.

Svoje iskustvo u bankarskom sektrom podijelit će tri uspješne žene.

Gordana Breyer, direktorica prodaje i odnosa s klijentima u tvrtki NETS CEE, provest će nas kroz svoje karijerno putovanje koje je započelo na Sveučilištu u Skoplju, nastavilo se u Ateni, a nakon rada u uredima multinacionalnih telecom kompanija u Budimpešti, Frankfurtu i Zagrebu, put ju je “skrenuo” u svijet fintecha u Radničku.

Konferencija za žene u bankarstvu
Gordana Breyer

Iako je svoju karijeru započela u računovodstvu, većinu svog poslovnog iskustva Gordana je stekla u telecom industriji, pokrivajući prodajne aktivnosti kroz cijelu CEE regiju.

Ivanka Ćosić Prižmić

Poduzetnica s karijerom u menadžmentu u bankarskoj industriji Ivanka Ćosić Prižmić govorit će o tome kako naš razvoj ovisi o tome koliko si ga si same dopustimo. Naglasak stavlja na to koliko si same dopuštamo razumjeti što nas motivira, kako se motivacija mijenja u različitim fazama karijere, kako mjerimo uspjeh i koja je stvarna vrijednost izlaska iz zone komfora.

Svoje predavanje će temeljiti na 20-godišnjem karijernom putu u vodećim hrvatskim bankama, gdje je rasla od pripravnice do pozicije direktorice odgovorne Upravi, ostvarila je svoj cilj i ambiciju. Danas je vlasnica brenda certificirane organske aktivne kozmetike, prve u Hrvatskoj. Bankarstvo i kozmetika naizgled nespojive branše, no u njenoj priči uspjeh projekta je uvelike ovisio o menadžerskim iskustvima stečenim u bankarstvu.


Pročitajte više: Samo dvije velike banke u Hrvatskoj imaju po dvije članice uprave!


Čini nam se da posljednjih godina svi pričaju o kriptovalutama i da njihova moć sve više raste. Svjetlu budućnost kriptovaluta vidi i Magda Milas Gržetić koja je zadužena za razvoj poslovanja u zagrebačkom fintechu Electrocoin d.o.o. koji se bavi posredovanjem u trgovanju kriptovalutama i procesiranjem kripto uplata za trgovce.

Electrocoin je krajem 2020. uvršten u top 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u Srednjoj Europi prema izboru Deloitte-a, zauzevši 6. mjesto s rastom od 2.617 posto. Posljednjih nekoliko godina u Electrocoinu razvijaju platne usluge nove generacije koristeći blockchain tehnologiju. Tvrtka je predvodnik hrvatske kripto scene, tržišni lider te suosnivač UBIK – Udruge za blockchain i kriptovalute.

Magda Milas Gržetić

Na konferenciji će ispričati zašto je iz banke prešla u tvrtku koja se bavi kriptovalutama. “Nakon gotovo pet godina rada u bankarstvu prešla sam u najbrže rastući hrvatski tehnološki fintech koji se bavi kriptovalutama, gdje sam zadužena za razvoj poslovanja. Cilj mog izlaganja je upoznati publiku sa svijetom kriptovaluta te napraviti usporedbe s tradicionalnim financijskim sustavom.”

Uz to će se osvrnuti na razvoj blockchain plaćanja – trenutno najinovativnijeg načina plaćanja u svijetu, ali i zašto misli da su kriptovalute budućnost.

Foto: Privatna arhiva, Goran Čižmešija

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žensko vodstvo u državnim institucijama

Kako žene vode u državnim institucijama? Doznajte od njih samih

U državnim institucijama žene nisu često na visokim pozicijama, ali kad jesu, ističu se svojim specifičnim voditeljskim vještinama. U čemu se...
- Advertisment -