Podržite Wolfgang and Dolly crowdfunding kampanju za dokumentarni film o ženi koja nije imala skoro ništa, a ostvarila nevjerojatno velike snove

Od autorice Slađane Lučić i producentice Tamare Babun stiže zanimljiv i inspirativan dokumentarni film o hrabroj ženi koja je ostvarila neostvarivo, a da bi on ugledao svjetlo dana potrebna je – vaša pomoć!

Sve se može kad se hoće

Nudžejma Softić rođena je u Kozarcu pored Prijedora, u dijelu Bosne koji se naziva Krajina, nadomak granice s Hrvatskom. Da je slučajno bilo neko drugo vrijeme, čekalo bi ju mirno seosko odrastanje kćeri mjesnog imama. Međutim, nije bilo neko drugo vrijeme. Nudžejma je rođena u kolovozu 1987. godine.

Ovako započinje Kuća male zvijezde ili Little star rising, dokumentarni film koji priča priču o ženi koja je od djevojčice iz izbjegličkog kampa postala prva pokrivena Europljanka koja se natjecala na IronMan triatlonu. Protagonistica čije ime znači „mala zvijezda“, prvi je puta obukla tenisice za trčanje s 28 godina, a s 30 ostvarila ovaj nevjerojatan uspjeh.

kuća male zvijezde

Zajedno za boljitak

Grupa filmskih stvaratelja iz dvije države i čak sedam gradova radi na ovom filmu već dvije godine, a sada na sudjelovanje u njegovom dovršavanju poziva sve zainteresirane za širenje ove važne priče.  Ako se želite pridružiti ovom timu u mijenjanju svijeta, svoj doprinos možete ostvariti kroz osobnu novčanu pomoć na Indigogo stranici ili kroz dijeljenje informacija o ovom projektu na svojim društvenim mrežama.

Prikupljen iznos iskoristit će se za dovršavanje montaže, glazbe, zvuka i ostalih promotivnih materijala. Zauzvrat, osim zahvalnosti filmske ekipe, svi koji su velikodušno uložili u ovaj projekt bit će spomenuti na društvenim mrežama, ali i uključeni u odjavnu špicu ovog feel-good dokumentarca!

Sada imate priliku stvoriti bolji svijet kroz svoj mali doprinos – iskoristite ju!

Foto: Wolfgang&Dolly

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više