LinkedIn pozadina za dodatno brandiranje vašeg profila

LinkedIn profil je vaš osobni brand. To je prvo mjesto gdje će vas potencijalni poslodavci, partneri ili klijenti potražiti ako žele doznati tko ste i što radite. Čak i ako je vaš profil u potpunosti ažuriran, odnosno imate primjerenu sliku profila, LinkedIn zaglavlje ili sažetak, pa čak i ako ste uspjeli brandirati URL na LinkedInu, na jednu stvar ste vjerojatno zaboravili, a to je LinkedIn pozadina.

LinkedIn pozadina s logom vašeg biznisa

LinkedIn se sve više usredotočuje na vizualne promjene pa je tako ranije ove godine uveo i mogućnost stavljanja pozadine – prvo za premium korisnike, pa onda za sve ostale. LinkedIn pozadina je odličan način da dodatno brandirate svoj profil, a možete i na pozadinu staviti logo svog biznisa. Kako? Zapravo vrlo jednostavno.

Prvo bi trebali pronaći dobru sliku. Jedini problem kod LinkedIn pozadine je taj što vaša slika profila, ime, trenutačno zaposlenje i ostale informacije zapravo blokiraju polovicu pozadine, odnosno slike. Jedini način da zapravo vidite kako će slika izgledati je da je učitate na LinkedIn. Naravno, ako imate premium račun, LinkedIn će vam ponuditi velik broj pozadina već unaprijed pripremljenih i spremih za korištenje.

Ako želite staviti pozadinu po svojoj želji, slika pozadine mora biti do 4MB veličine, a preporučena rezolucija je 1400X425 piksela. Dakle, sve što vi morate napraviti je pronaći sliku dovoljno velike rezolucije da je možete rezati na 1400X425 piksela.

Ako koristite sliku sa primjerice riječima, vašom knjigom i slično, pripazite na već spomenuti prostor koje zauzima vaša slika profila i ostale informacije o vam, a za to će vam ipak biti potrebno malo više eksperimentiranja. Ako niste sigurni kako staviti pozadinu, samo pratite upute na stranici LinkedIna.

Ako imate svoj biznis i želite dodatno ukrasiti svoj LinkedIn profil, možete u kut pozadine staviti i logo svoje kompanije.

LinkedIn_pozadina_4
LinkedIn_pozadina_1
LinkedIn_pozadina_2
LinkedIn_pozadina_3

Foto:123rf, Free LinkedIn Backgrounds, StockSnap.io

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -