3 haljine iz nove DeLight ljetne kolekcije savršene za posao

Ljetne vrućine zahtijevaju prikladno odijevanje, kako u privatnim, tako i u poslovnim prilikama. Lepršavi krojevi, lagani materijali i svijetle boje najpoželjnija su obilježja ljetne odjeće. Upravo takvi su modeli haljina iz nove kolekcije modnog brenda DeLight. Donosimo naš izbor tri savršene ljetne haljine iz ove kolekcije koje možete nositi na posao.

Romantična praktičnost

ljetne haljine

Ne odstupajući od ideje da kreiraju i stvaraju odjeću za odvažne i samouvjerene žene koje inzistiraju na besprijekornim krojevima i materijalima, ali imajući u vidu i da je ljeto najopuštenije i najzabavnije doba godine, inspiracija za ljetnu DeLight kolekciju bili su osjećaji – sreća, veselje i opuštenost.

Zbog toga kolekcijom dominira bijela boja, a dašak romantike donose haljine nježnog floralnog uzorka i detalji poput velike mašne ili volana. Ovi modeli odličan su odabir, kako za dnevne, tako i za večernje obveze.

ljetne haljine

Zavodljivi krojevi laskaju figuri, a lepršavi materijali poput svile, popelina i čipke ugodni su za nošenje, kao i za cjelodnevno nesmetano kretanje.

Dvostruka suradnja

Zaštitno lice DeLight kolekcije po drugi puta je poznata kolumnistica i komičarka Andrea Andrassy.

„S Andreom uspješno surađujemo od prvih dana postojanja brenda. Ona podržava i voli naš rad i ono što je nama najvažnije, osjeća se dobro u svakom komadu. Od samih početaka vrlo jasno znamo za koga kreiramo i stvaramo odjeću, a Andrea utjelovljuje DeLight ženu u svakom smislu. Iznimno je uspješna u poslu, zna što želi, ne pristaje na kompromise, a s druge strane voli se poigravati sa svojim seksipilom i ženstvenošću“, objasnili su Ivan Friščić i Željka Molnar, vlasnici brenda.

ljetne haljine

Zašto je ponovno dio priče ovog brenda i što joj se sviđa u kolekciji otkrila je sama kolumnistica.

„S velikim zadovoljstvom opet sam prihvatila poziv za snimanje ove ljetne kampanje. Volim otkrivati ženstveni dio sebe u fantastičnim DeLight komadima. Jedva sam dočekala ove visoke temperature i trenutak kada ću prošetati gradom ili zasjati na nekoj ljetnoj zabavi u jednoj od ovih divnih haljina.“

Snimanje kampanje održano je u predivnom ambijentu hotela Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, a za frizuru i make-up pobrinule su se Isabel Prpić iz GT salona te vizažistica Ines Krajnović.

 

Video: Marko Gregurić

Foto: Karmen Poznić

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više