Elemis ima savršeni proizvod za noćnu njegu

U srcu Engleske, Night Scented Stock – Ljubičina se prvi put komercijalno uzgaja, i to isključivo za ELEMIS.

Night Scented Stock – Ljubičina proizvodi nježne, male cvjetove koje se formiraju u obliku mahuna. Unutar tih mahuna su dragocjene sjemenke koje Elemis stručno sakuplja kako bi proizveo ovaj savršeni proizvod za noćnu njegu. Kada se sjeme posuši, pažljivo se izvlaći ulje koje se dodaje u Elemis Peptide4 Night Recovery Cream ulje za njegu lica.

Posebnost ovog ulja

Bogat s nevjerojatnim omegama masnim kiselinama i visokom koncentracijom vitamina E do deset puta višom od mnogih drugih poznatih prirodnih ulja koja se koriste u njezi kože, ovo super-botaničko ulje se s ljubavlju uzgaja u malim serijama kako bi se očuvao njezin integritet.

ljubičina

Night Scented Stock – Ljubičina cvijeta samo u lipnju i srpnju, ispunjavajući zrak svojim slatkim mirisom privlaći pčele i leptire na farmu podržavajući tako prirodan eko sustav tog podneblja.

Tri generacije iste obitelji žive skoro 50 godina na farmi koja pripada ELEMIS u uzgajajući Night Scented Stock – Ljubičinu. Dijelili su svoje znanje, umijeće i iskustvo s ELEMIS-om, omogućavajući mu da stvori inovativni Peptide4 Night Recovery krem ulje.

Imate li pitanje? Predlažemo da ga postavite na stranici Pitaj Sanju!

Foto: Elemis

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više