Mensis AV d.o.o.

„Prazan papir nedovršena je ideja.“ Vodeći se tom uzrečicom, Mensis AV svojim kupcima omogućuje da im papir ne ostane prazan.

Mensis AV d.o.o. tvrtka je osnovana 2009. godine i pod svojim okriljem nudi brendove Moj-toner, Adler i Omot. Naši kupci dobivaju cjelovitu uslugu outsourcinga osnovnih sredstava za poslovanje, odnosno nabave uredskog materijala kao što su tinte, toneri, printeri i druga informatička oprema.

Kako bismo kupcima omogućili bezbrižno printanje bez straha o troškovima, razvili smo Adler, vlastiti brend zamjenskih tinti i tonera. U redovitoj ponudi imamo više od tisuću modela zamjenskih tinti i tonera, a i dalje se prilagođavamo tržištu kontinuirano uvodeći nove modele.

Osim zamjenskih tinti i tonera, koji su naš core business, u ponudi imamo i originale te EU obnovljene tonere. Sadašnji i budući kupci mogu zadovoljiti svoje poslovne potrebe u maloprodajnoj web-trgovini Moj-toner.com i veleprodajnoj web-trgovini Adler.com.hr. Na sve vaše upite, telefonom ili e-poštom, odgovaraju komercijalisti, marljivo ispunjavajući sve vaše želje.

Rast i širenje interneta te digitalizacija poslovanja znatno utječu na naše živote, poslovno i privatno. Mobiteli, iPadi te razni gadgeti svakog nam dana olakšavaju poslovanje, ali i pomažu u usklađivanju poslovnoga i osobnog područja života te snalaženju u svakodnevnici.

Ne možemo se oteti dojmu da se vodi bitka između staroga i novoga, tj. papira i digitalnih medija. Ipak, smatramo, kao možda i mnogi među vama, da ništa ne može zamijeniti osjećaj papira među prstima, bez obzira na to čitamo li dobru knjigu, pripremamo poslovni sastanak ili pak printamo fotografiju koju želimo uokviriti.

Stoga u svakom trenutku stojimo na raspolaganju kupcima te im pružamo sigurnost da smo tu za njih. Naša tvrtka svakim danom raste u svakom smislu, poslovno i timski. Osobito smo ponosni na naš ženski tim: Vesnu, Valentinu, Anamariju i Kristinu. Pokušavamo ih podržavati u poslovnom rastu i razvoju te tako dati doprinos poduzetništvu među ženama. Upravo smo zbog toga odlučili podržati mrežu poduzetnica Women in Adria te im se pridružiti u radu.

Pogodnosti za članice:

10% popusta za kupnju putem web trgovine www.moj-toner.com na sve artikle iz naše ponude.

Kako biste dobile kod za aktivaciju 10% popusta javite se direktno na e-mail ili telefon.

ADRESA: Ulica kneza Branimira 24, 10 000 Zagreb
Phone: 01/2452-703
Fax: 01/3704-515
Email: [email protected]
Web: https://moj-toner.com/

Prethodni članakOganj d.o.o.
Sljedeći članakWolfgang i Dolly d.o.o.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više