Wolfgang i Dolly d.o.o.

Video je u svijetu prepoznat kao najmoćniji marketinški alat 21. stoljeća. Podaci govore da će 2019. godine 80% internetskog prometa odlaziti na pregledavanje video sadržaja. Na YouTubeu svakodnevno broj pregleda video sadržaja raste za 100%.

Čak 92% korisnika mobilnih uređaja dijeli pogledani video sadržaj dalje s drugim korisnicima, a čak 90% ih svjedoči da im je video uvelike pomogao i prevagnuo u izboru neke usluge ili proizvoda. Na društvenim mrežama video sadržaj generira 1200 % više dijeljenja nego slike i tekstovi.

Brojni drugi brojčani pokazatelji koje prenose ekonomski magazini kao što su Forbes i Economist potvrđuju da je video primarni i najuspješniji oblik komunikacije danas, a produkcijska kuća Wolfgang i Dolly d.o.o. može to potvrditi i iz vlastitog iskustva.

Tamara Babun i Una Radić koje čine osnovni kreativni i operativni tim W&D imaju zajedno više od tisuću napisanih, snimljenih, montiranih i promoviranih minuta audiovizualnog sadržaja, a sada zajedničkim snagama nude klijentima video riješenja, primarno za online, prilagođena potrebama, viziji, misiji i financijskim mogućnostima svakog pojedinog klijenta.

Pogodnosti za Women in Adria članice:

  • besplatna analiza potreba poduzeća za video materijalom – vrijednost za novac
  • 2 strateška sastanka prije potpisivanja ugovora o suradnji
  • besplatna izrada scenarija za video
  • besplatna strategija live videa koji klijenti mogu proizvesti sami komplementarno pre-recorded profesionalnom videu

ADRESA: Gundulićeva 63/III, 10 000 Zagreb
Phone: +385 98 589 071
Email[email protected]
Webhttps://www.wolfgangdolly.com/

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više