Modni brand Ministry razvio elegantnu žensku odjeću u kojoj se nećete znojiti

Konačno je jedan modni brand prepoznao problem s kojim se žene susreću. Njihova odjeća za posao mora biti elegantna, a ponekad zbog trčanja za autobusom ili vlakom, držanja prezentacije pred prepunom dvoranom ili rada do kasno u noć, odjeća postane izgužvana, uprljana ili znojna.

Nakon dvije godine istraživanja, u što su uključili razgovore, ankete i fokus grupe, modni brand razvio je žensku odjeću koja obećava da cijeli radni dan možete provesti bez znojenja.

Elegantna ženska odjeća u kojoj se nećete znojiti

Modni brand Ministry sa sjedištem u Bostonu (ranije poznat kao Ministry of Supply) najprije je 2012. godine lansirao poslovnu odjeću za muškarce od materijala inspiriranog prema NASA-i. Dakle, prilagođenom dugotrajnom boravku i različitim vremenskim uvjetima. Već su tada postojali upiti i za žensku odjeću, a Aman Advani, suosnivač i glavni izvršni direktor je za portal Bizwomen rekao kako svatko zaslužuje odjeću koja će mu omogućiti da može ostvariti svoj najveći potencijal.

elegantna_ženska_odjeća1Foto: Ministry.co

Sada, četiri godine nakon pokretanja ovog startupa, u prodaju je puštena nova linija proizvoda, a sastoji se od košulja koja izgledaju kao da su od svile (premda su od lakog, rastezljivog materijala čija vlakana upijaju vlagu kako bi se uklonila vjerojatnost od znojenja), te hlača, koje zadržavaju svoj oblik i do 12 sati.

„Kod žena se do 2 sata poslijepodne hlače prošire i izgube svoj oblik”, rekla je suosnivačica Kit Hickey, koja je nedavno rodila svoje prvo dijete i koja i sama ima potrebu nositi odjeću koja se prilagođava osobnim i profesionalnim životima.

Elegantna ženska odjećaFoto: Ministry.co

Nakon puštanja u prodaju elegantnih košulja i hlača za žene, na tome ne planiraju stati, već namjeravaju do 2017. godine proširiti svoj asortiman ženske odjeće na suknje i haljine.

Foto: Ministry.co

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

korčula konferencija

Dosljednost, vjerodostojnost i autentičnost glavne su uzdanice poduzetnica u turizmu

Poduzetnici svakodnevno iznova promišljaju o tome kako unaprijediti svoje poslovanje, kako mogu postati još bolji, još inovativniji, kako mogu poboljšati zadovoljstvo...